Empresa i Treball

TURISME

Catalunya es promociona a Àsia a bord del monoplaça del pilot català de F2 Guille Pintanel

query_builder   10 agost 2012 11:00

event_note Nota de premsa

TURISME

Catalunya es promociona a Àsia a bord del monoplaça del pilot català de F2 Guille Pintanel

 

 
  • El pilot llueix la marca turística Catalunya en la seva indumentària esportiva i al cotxe que pilota en la Fórmula Renault 2.0 Àsia 2012.

 

  • Aquesta competició consta de 12 proves que es disputen als circuits de Sepang (Malàisia) i als de Xangai, Zuhai, Macao, Guangdong i Ordos (Xina), seguides per milions d’espectadors d’aquests mercats.

 

  • L’asiàtic és un dels mercats emissors clau en l’estratègia turística catalana on l’ACT compta amb dues oficines de promoció, a Beijing i a Singapur.
 
 El pilot català de F2 Guille Pintanel està promocionant la marca turística Catalunya durant la seva participació en la competició Fórmula Renault 2.0 que té lloc entre els mesos de juny i desembre a diversos circuits asiàtics.
 
L’acord a què han arribat l’Agència Catalana de Turisme (ACT) i el pilot de l’equip Asia Racing Team (ART) permet que Pintanel llueixi la marca Catalunya, de manera totalment gratuïta, tant a la seva indumentària esportiva -casc i mono- com al seu monoplaça al llarg dels set  mesos que dura aquesta competició.
 
El director de l’Agència Catalana de Turisme, Xavier Espasa, ha agraït la col·laboració desinteressada del pilot català, “especialment tenint en compte la situació econòmica complicada que estem vivint”. Espasa ha afegit que “el fet que Guillem Pintanel llueixi la marca Catalunya té un gran valor promocional, ja que l’asiàtic és un dels mercats emissors amb més potencial que juga un paper clau en la nostra estratègia turística”.

En aquest sentit, cal destacar que des de fa uns mesos, l’ACT disposa d’una oficina de promoció turística ubicada a Singapur que cobreix els mercats de Malàisia, Indonèsia, Tailàndia, Filipines, Brunei, l’Índia i el Japó. A la tasca d’aquesta oficina a gran part del continent asiàtic, s’afegeix la que ja es duu a terme des de l’any 2006 des de l’oficina de promoció turística de l’ACT a la Xina.
 
Fórmula Renault 2.0 Àsia 2012

La Fórmula Renault 2.0 Àsia 2012 consta de 12 proves que es disputen en els circuits de Sepang, a Malàisia, i als de Xangai, Zuhai, Macao, Guangdong i Ordos, a la Xina. Segons els seus organitzadors, aquesta competició és, després de la F1, el principal esdeveniment de motor en aquest continent.
 
Les carreres compten amb una assistència d’entre 30.000 i 45.000 persones per carrera. A això cal afegir l’ampli ressò mediàtic, amb retransmissions en directe i diferit en més de 20 canals asiàtics i cada carrera amb una audiència de milions de telespectadors.
 
Guille Pintanel, nascut a Barcelona el 1988, és l’únic pilot espanyol que participa en aquesta categoria, considerada un bon trampolí per donar el salt a les categories de GP2 i F1. Pintanel ha expressat la seva satisfacció i ha manifestat que “estic orgullós de participar en aquest important esdeveniment esportiu promocionant la marca Catalunya arreu d’Àsia”.

1  

Fitxers adjunts

Imatge del pilot, Guille Pintanel

Imatge del pilot, Guille Pintanel
JPG | 121

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia