Delegació a Lleida

Ramon Farré visita les obres de millora del col·legi Pompeu Fabra de Mollerussa

L'actuació, ja pràcticament enllestida, ha suposat una inversió de 2,5 milions d'euros i dotarà al centre de 900 nous metres quadrats d'edifici i 2.000 de pati

query_builder   21 agost 2012 19:27

event_note Nota de premsa

Ramon Farré visita les obres de millora del col·legi Pompeu Fabra de Mollerussa

L'actuació, ja pràcticament enllestida, ha suposat una inversió de 2,5 milions d'euros i dotarà al centre de 900 nous metres quadrats d'edifici i 2.000 de pati

 

El delegat del Govern, Ramon Farré, ha visitat aquest matí acompanyat de l’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, i el director dels Serveis Territorials d’Ensenyament, Miquel Àngel Cullerés, les obres d’ampliació de l’escola Pompeu Fabra de Mollerussa, en què la Generalitat ha invertit 2.545.898 euros. Farré, que s’ha mostrat satisfet de la bona marxa de les obres, que en breu estaran enllestides, ha assegurat que “la Generalitat està treballant en l’inici del curs i creiem que aquest començarà amb normalitat”.
 
Les obres d’ampliació, que s’han dut a terme en un solar cedit per l’Ajuntament de Mollerussa just al costat de l’actual edifici de l’escola, consisteixen en dotar el centre educatiu d’un menjador i una cuina més grans així com també d’un gimnàs i un pati més espaiós. Tal i com ha explicat el director dels Serveis Territorials d’Ensenyament, l’ampliació permetrà alliberar espais en l’edifici actual i reconvertir-los per a donar-los hi nous usos, com per exemple ubicar una biblioteca i destinar una aula per a plàstica, així com habilitar una aula de música que s’ubicaria al segon pis del nou edifici. En total, s’han ampliat 900 metres quadrats d’edifici i al voltant de 2.000 de pati. El CEIP Pompeu Fabra té actualment poc més de 400 alumnes, una capacitat que arran de l’ampliació de les instal·lacions augmentarà en una cinquantena de places.
 
Per la seva part, l’alcalde de Mollerussa ha dit que aquestes obres “són una millora necessària i llargament reivindicada per la mateixa escola, les famílies i també l’Ajuntament” i que amb l’inici del curs, amb tot l’edifici en funcionament, “tanquem una carpeta”. 

2  

Fitxers adjunts

Foto de la visita al centre (I)

Foto de la visita al centre (I)
JPG | 843

Foto de la visita al centre (II)

Foto de la visita al centre (II)
JPG | 706