Cultura

Avui s'estrena en català la pel·lícula 'Les aventures de Tadeu Jones'

query_builder   31 agost 2012 09:33

event_note Nota de premsa

Avui s'estrena en català la pel·lícula 'Les aventures de Tadeu Jones'

Les aventures de Tadeu Jones
Avui divendres s’estrena en català la pel·lícula d’animació infantil Les aventures de Tadeu Jones, dirigida per Enrique Gato. El doblatge al català del film compta amb el suport del Departament de Cultura, a través de la Direcció General de Política Lingüística.
 
Tadeu és un maldestre obrer de la construcció que somia ser arqueòleg. A causa d'una confusió fortuïta, el prenen per un professor famós i l'envien a una expedició arqueològica a Perú. Allà haurà d'utilitzar tot el seu enginy per salvar la ciutat perduda de Paititi de l'espoli d'una important corporació de caçadors de tresors i demostrar que té tot el que cal per ser un veritable heroi.
 
L’actriu catalana Michelle Jenner posa la veu a la protagonista femenina de la pel·lícula, Sarah Lavrof.
 
La versió en català de la pel·lícula s’estrena a les 11 sales següents: Cinesa Heron City (Barcelona) 3D; Lauren Gràcia (Barcelona); Cinemes Figueres (Figueres); Cinema Albèniz (Girona); Ocine Girona (Girona) 3D; Multicines Bages Centre (Manresa) 3D; Multicines Olot (Olot); Imperial (Sabadell) 3D; Cinesa Sant Cugat (Sant Cugat del Vallès) 3D; Ocine Les Gavarres (Tarragona), i Multicines Sucre (Vic).
 
Descarregueu-vos el tràiler i 4 fragments de la pel·lícula aquí: http://www.gencat.cat/llengua/descarrega/descarrega