Recerca i Universitats

El Govern i les universitats catalanes presenten la seva oferta d'estudis a Dublín en el marc de l'lEAI Conference

En aquest certamen hi participen 4.000 professionals d'uns 80 països

query_builder   10 setembre 2012 11:30

event_note Nota de premsa

El Govern i les universitats catalanes presenten la seva oferta d'estudis a Dublín en el marc de l'lEAI Conference

En aquest certamen hi participen 4.000 professionals d'uns 80 països

La Secretaria d’Universitats i Recerca, mitjançant el Consell Interuniversitari de Catalunya (CIC) on s’integren totes les universitats catalanes, participa amb un estand propi en la 24a edició de la conferència de l’European Association for International Education (EAIE) que té lloc a partir de demà i fins divendres a Dublín. Les dotze universitats catalanes participaran a l’estand del Consell Interuniversitari agrupades sota la marca Study in Catalonia.
 
La conferència de l’European Association for International Education està reconeguda com el principal punt de trobada, de networking  i de formació per a educadors internacionals a Europa i reunirà 4.000 professionals d’uns 80 països.
 
L’estand català, coordinat pel CIC amb la col·laboració de l’Associació Catalana d’Universitats Públiques (ACUP), mostrarà als visitants tota l’oferta acadèmica d’un sistema d’educació superior de qualitat i prestigi format per les dotze universitats, set de caràcter públic, una no presencial i quatre privades, que conformen el sistema català d’universitats. Com ja és habitual, tota l’oferta d’estudis estarà també disponible en línia mitjançant el web studyincatalonia.com.
 
A l'estand hi ha personal especialitzat de la Secretaria d’Universitats i Recerca i personal de les universitats catalanes per informar i orientar els visitants. L’espai ofereix un circuit virtual d’informació sobre l’accés a les universitats catalanes.
 
L’European Association for International Education (EAIE) és una organització internacional sense ànim de lucre, fundada l´any 1989, que té com a objectiu principal estimular i facilitar la internacionalització de l´educació superior a Europa i a tot el món.

1  

Fitxers adjunts

comunicat CIC Dublin

comunicat CIC Dublin
PDF | 232