Territori

La Generalitat millora la connexió amb bus interurbà entre la Conca de Barberà, l'Alt Camp i Tarragona

query_builder   12 setembre 2012 12:11

event_note Nota de premsa

La Generalitat millora la connexió amb bus interurbà entre la Conca de Barberà, l'Alt Camp i Tarragona

  • El Departament posa en marxa 5 noves expedicions diàries per connectar Vimbodí – Poblet - Espluga de Francolí – Montblanc – Valls - Tarragona
 
El Departament de Territori i Sostenibilitat ha posat en marxa des d’avui una nova actuació de millora del transport públic que uneix diferents municipis de la  Conca de Barberà i l’Alt Camp amb la ciutat de Tarragona. Concretament, es tracta de 5 noves expedicions d’anada i tornada de dilluns a divendres feiners entre Montblanc, l’Espluga de Francolí, el Monestir de Poblet i Vimbodí.
 
A través del perllongament de la línia que realitza l’Empresa Plana S.L. s’aconsegueix una connexió regular i estable entre els municipis de l’Espluga de Francolí, Vimbodí i Poblet, i la vila de Montblanc. A la vegada, també se’ls proporciona una bona connexió amb Valls, on es troba l’hospital comarcal de referència, així com amb la ciutat de Tarragona. A més, permet la seva connexió amb l’Estació del Camp de Tarragona que és la principal infraestructura ferroviària de la demarcació pel que fa a l’accés a la xarxa de llarga i mitja distància en alta velocitat.
 
Igualment, des de Montblanc, Valls i especialment Tarragona, els residents de l’Espluga de Francolí i de Vimbodí i Poblet podran accedir a la resta de serveis que conformen la xarxa de transports de la demarcació. I, així mateix, tindran accés als títols de transport integrat que gestiona el Consorci de Transport Públic de l’àmbit del Camp de Tarragona, amb les importants millores que suposa pels usuaris, tant a nivell d’estalvi econòmic, com de garantia i comoditat en el servei.

1  

Fitxers adjunts

Nota de premsa i horaris

Nota de premsa i horaris
PDF | 38