Cultura

El Departament de Cultura organitza unes jornades sobre finançament del sector musical en la 24ena edició del MMVV

query_builder   12 setembre 2012 16:14

event_note Nota de premsa

El Departament de Cultura organitza unes jornades sobre finançament del sector musical en la 24ena edició del MMVV

  • Les jornades Digital Music 2.0 tindran lloc el 13 i 14 de setembre
 
  • A banda, el Departament de Cultura disposarà d’un estand que servirà com a punt de trobada per als professionals assistents al Mercat de Música Viva de Vic
 
 
El Servei de Desenvolupament Empresarial (SDE) de l’Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC) del Departament de Cultura organitzarà les jornades Digital Music 2.0 en el marc de la 24a edició del Mercat de Música Viva de Vic. Les jornades estan dedicades exclusivament a professionals i pretenen exposar maneres innovadores d’aconseguir finançament, nous canals per obtenir ingressos continguts amb noves tecnologies, i col·laboracions per projectes musicals.
 
Les jornades tindran lloc en l’espai professional del mercat, MVLab, el 13 i 14 de setembre, sota el títol Innovant en el finançament del sector musical: recerca de recursos alternatius. Es preveu que hi participin un centenar de professionals, experts de diferents àmbits de negoci, com la sincronització, el micromecenatge, la comunicació i el màrqueting i les noves tecnologies.
 
Les xerrades del dijous 13 de setembre se centraran en noves finestres com Twitter, Spotify, Myspace., etc. que han destronat el mitjans més tradicionals d’arribar al públic, i en conèixer una de les principals plataformes de microfinançament per a projectes culturals.
 
Divendres 14 de setembre es donaran a conèixer les singularitats i oportunitats de la música creada especialment per a videojocs, les noves maneres per impulsar i promoure un artista, i quins són actualment els hàbits dels usuaris en aquest àmbit.
 
Les jornades es podran seguir en directe a través del  web www.sde.cultura.gencat.cat
 
Es tracta de la segona ocasió en què el Departament de Cultura organitza jornades professionals en el marc del MVLab, que engloba les activitats destinades a reforçar el networking, l’intercanvi de coneixement i a proporcionar eines pràctiques i útils per als professionals. A banda de les jornades, el Departament de Cultura disposarà d’un estand que servirà com a punt de trobada per als professionals assistents al Mercat.