Salut

Boi Ruiz inaugura la Unitat Infantojuvenil de l'Institut de Trastorns Alimentaris a Argentona

query_builder   14 setembre 2012 14:16

event_note Nota de premsa

Boi Ruiz inaugura la Unitat Infantojuvenil de l'Institut de Trastorns Alimentaris a Argentona

El conseller de Salut també ha visitat el Parc Logístic de Salut de Mútua de Terrassa.
Avui, 14 de setembre, Boi Ruiz ha inaugurat la Unitat Infantojuvenil per a Trastorns de Conducta Alimentària i Trastorns de la Conducta de l’Institut de Trastorns Alimentaris (ITA) a Argentona.
 
El conseller ha descobert la placa inaugural i ha signat al llibre d’honor del centre, després de visitar-ne les instal·lacions acompanyat per l’alcalde d’Argentona, Ferran Armengol, la directora general de l’ITA, Montse Sánchez, i la patrona de la Fundació ITA, Helena Rakosnik, entre altres personalitats.
 
La inauguració del nou centre de l’ITA a Argentona, amb capacitat per a 79 llits, ha suposat una reorganització, ampliació i millora dels serveis i instal·lacions de l’Institut. Al centre es troben els pacients amb trastorns d’alimentaris d’entre 12 i 21 anys en règim d’hospitalització i hospital de dia, el Programa d’obesitat per a adolescents i joves, i la Unitat de Trastorns de Conducta per a adolescents i joves fins als 18 anys. Cada unitat disposa d’espais independents i diferenciats que permeten desenvolupar amb autonomia el programa de cadascun dels tractaments.
 
En acabar l’acte, el conseller de Salut s’ha traslladat al Parc Logístic de Salut de Mútua de Terrassa per visitar-ne les instal·lacions, acompanyat pel president de Mútua de Terrassa, Faust San José, i el gerent de la Regió Sanitària de Barcelona, Enric Agustí, entre altres responsables de l’entitat.