Direcció General de Comunicació

telèfon d'informacio ciutadana 012

El Govern aprova la despesa pluriennal de gairebé 9 milions d'euros pel servei d'atenció ciutadana 012 per al període 2013-2014

query_builder   18 setembre 2012 15:49

event_note Nota de premsa

El Govern aprova la despesa pluriennal de gairebé 9 milions d'euros pel servei d'atenció ciutadana 012 per al període 2013-2014

•    La redefinició del servei permetrà estalviar 7 milions d’euros en dos anys

•    Es persegueix una millora de la gestió dels recursos de la Generalitat

El Govern ha autoritzat avui la despesa per a la prestació del servei d’atenció ciutadana 012 per al període 2013-2014 per un import de 8.999.980 euros. La nova contractació es veurà reduïda en 7 milions d’euros en relació amb el període anterior com a conseqüència de la redefinició i la racionalització del servei.

La incorporació de solucions tecnològiques i la reorganització del servei  han permès reduir a la meitat la despesa corresponent a l’externalització del servei d’informació ciutadana, de manera que durant el segon semestre del 2012, període en què ja s’han aplicat els canvis, s’ha obtingut ja una reducció de la despesa de 2 milions d’euros.

Amb aquesta redefinició del servei es persegueix una millora de la gestió dels recursos de la Generalitat i la racionalització de les condicions d’aquest servei. D’acord amb això, s’ha optat per reduir l’atenció personalitzada en horari nocturn, de molt baixa demanda, bo i mantenint-hi serveis automatitzats d’informació telefònica.  Tanmateix, en horari general de 8 a 20 h es mantenen les  mateixes condicions d’atenció que permeten garantir els mateixos nivells de qualitat que han fet del 012 el servei d’atenció telefònica més ben valorat de l’Estat per la ciutadania. En el marc d’aquesta reestructuració  la informació personalitzada sobre mobilitat té un horari ampliat (de 7 a 23h) en relació amb la resta d’informació general.

Aquests canvis no afecten el telèfon d’emergències 112,  que continua oferint el servei de 24 hores els 7 dies de la setmana.

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia