Territori

Tall nocturn a l'accés d'entrada a Barcelona des de la C-33 per les Rondes per les obres del carril bus-VAO

query_builder   19 setembre 2012 16:14

event_note Nota de premsa

Tall nocturn a l'accés d'entrada a Barcelona des de la C-33 per les Rondes per les obres del carril bus-VAO

Els últims treballs de construcció del carril bus-VAO a la C-58 entre Barcelona i Ripollet perllonguen les restriccions de trànsit a les vies C-17, C-33 i C-58 entre avui i divendres. L’afectació més significativa serà el tall total de la C-33 d’entrada a Barcelona per les Rondes la nit de dijous a divendres, de manera que els vehicles hauran d’entrar per la Meridiana.
 
L’execució de les obres del carril bus-VAO a la C-58 comportarà noves afectacions al trànsit des d’avui i fins aquest divendres, 21 de setembre  a les 17h. Aquests treballs avançats han de permetre la finalització de les obres de cara a la tardor i consisteixen en: estesa de cablejat, canalitzacions de serveis i altres feines d’acabats.
 
Els treballs comportaran ocupacions de carrils a la C-58 en sentit Barcelona i Sabadell; a la C-17 d’entrada a Barcelona; i a la C-33, tant de sortida com d’entrada a Barcelona. El tall més significatiu és el que es produirà la nit de dijous a divendres, entre les 22.30h i les 5.30h, en què quedarà totalment tancat l’accés a Barcelona des de la C-33 per les Rondes. Els cotxes que circulin per aquesta via hauran d’entrar a la ciutat per la Meridiana.

1  

Fitxers adjunts

Nota de premsa

Nota de premsa
PDF | 60