Direcció General de Comunicació

Comunicat diari de risc d'incendi forestal

query_builder   21 setembre 2012 11:51

event_note Nota de premsa

Comunicat diari de risc d'incendi forestal

 
Segons el mapa diari de perill d’incendi forestal que elabora la Direcció General del Medi Natural i Biodiversitat el perill d’incendi forestal. El perill d’incendi forestal s’incrementa lleugerament cap a l’interior. Encara hi ha unperill molt alt puntualment cap a l’interior de les Terres de l’Ebre i el perill és alt a bona part de la meitat sud-oest del país. El perill se situa entre moderat i baix a la resta.
 
mapa
 
Pel que fa als Bombers de la Generalitat, al llarg de les darreres hores no s’ha realitzat cap actuació destacable. Cal recordar que es manté actiu el dispositiu habitual previst durant la campanya forestal.
 
Segons informacions del Servei Meteorològic de Catalunya, al llarg del matí, els núvols minvaran i el cel quedarà poc ennuvolat en conjunt, si bé persistiran núvols baixos al litoral i prelitoral i a la tarda creixerà algun núvol d'evolució a punts de muntanya de l'interior. Al final del dia la nuvolositat augmentarà al litoral, prelitoral i depressió Central. Les temperatures màximes pujaran lleugerament, o de manera moderada al litoral i prelitoral nord, i oscil·laran entre 24 i 29 ºC en general, puntualment més altes a ponent i a l'interior de les terres de l'Ebre. El vent serà de component sud i bufarà fluix amb cops moderats. La humitat serà relativament alta i se situarà entorn als 75% a gran part de Catalunya. Al centre del dia, la humitat baixarà a 35-40% a zones de ponent. A la nit, la humitat es recuperarà.
 
La Direcció general de Protecció Civil no ha posat en marxa cap fase preventiva del Pla especial d’emergències per incendis forestals de Catalunya (INFOCAT).
 

1  

Fitxers adjunts

Mapa diari de risc d'incendi forestal

Mapa diari de risc d'incendi forestal
JPG | 169