Servei Català de Trànsit

Balanç de les incidències viàries més destacades del dilluns 24 de setembre (festivitat de la Mercè)

query_builder   24 setembre 2012 19:07

event_note Nota de premsa

Balanç de les incidències viàries més destacades del dilluns 24 de setembre (festivitat de la Mercè)

Des del passat divendres a les 15.00 hores fins a les 19.00 hores d’avui dilluns (festiu a Barcelona), s’han registrat quatre accidents mortals amb quatre morts a les carreteres i autopistes catalanes
 
De moment l’operació retorn de la festivitat de la Mercè es desenvolupa amb fluïdesa a les principals vies de l’àrea metropolitana de Barcelona
El Servei Català de Trànsit (SCT) informa que avui dilluns, festivitat de la Mercè a Barcelona, no s’ha produït cap accident mortal a la xarxa viària interurbana de Catalunya. Des del passat divendres, 21 de setembre,  a les 15.00 hores i fins a hores d’ara, les carreteres i autopistes catalanes han registrat quatre accidents mortals amb quatre morts.
 
Ahir diumenge van tenir lloc tres dels quatre sinistres mortals. Cap a les 22.00 hores, es va localitzar a una pista forestal de Vilanova de Meià (Noguera) un tot terreny accidentat durant la matinada de dissabte a diumenge. El vehicle va sortir de la via i va caure per un barranc. El conductor i únic ocupant del tot terreny, Guillem H.P., de 32 anys va resultar mort. Al matí, a la C-12 a Sarroca de Lleida, dos turismes van topar i el conductor d’un dels automòbils, Francisco E. R., de 81 anys d’edat i amb veïnatge a Sarroca de Lleida, va morir. El conductor de l’altre vehicle va  quedar ferit lleu. A primera hora de diumenge, un motorista,  David P. B., de 40 anys d’edat i veí de Manresa, va  morir després d’haver sortit de la via a la C-55 a l’altura de Cardona. El primer accident ocorregut el cap de setmana es va registrar dissabte al migdia quan una motocicleta va sortir de la via a la C-14 a l’altura de Ciutadilla (Urgell) i va morir el conductor i únic ocupant, Alexander S., de 46 anys d’edat i nacionalitat russa.
   
Pel que fa a la mobilitat d’avui dilluns, l’operació retorn de la festivitat de la Mercè transcorre de moment sense complicacions destacables a les principals vies del país i als accessos a la capital catalana. A hores d’ara els únics punts de la xarxa viària on ens consten retencions es localitzen en un tram de la B-20 (2 km) en sentit Trinitat i a la N-II a Malgrat de Mar (1 km) en sentit nord a conseqüència d’unes obres.
 
Pel que fa a les incidències d’aquest matí, hi ha hagut 3 km de retencions a la B-20 a Badalona, a la sortida de Montigalà, en sentit nord i 1,5 km a l’AP-7 a Mollet del Vallès en direcció Girona a causa d’un accident que ha causat el tall d’un carril.
 
Durant la sortida del dispositiu especial de trànsit amb motiu de la festivitat de la Mercè no es van registrat problemes circulatoris destacables, ni divendres a la tarda ni dissabte al matí. La circulació  en general va ser fluida o intensa  a les principals vies del país. Les úniques incidències que van provocar alguna dificultat a l’hora de circular van ser  conseqüència d’accidents de trànsit.

1  

Fitxers adjunts

Nota de premsa en pdf

Nota de premsa en pdf
PDF | 62