Agència de l'Habitatge de Catalunya

S'adjudiquen 22 habitatges amb protecció oficial a municipis gironins

query_builder   25 setembre 2012 13:44

event_note Nota de premsa

S'adjudiquen 22 habitatges amb protecció oficial a municipis gironins

L’Agència de l’Habitatge de Catalunya ha assignat 22 pisos amb protecció oficial a la demarcació de Girona: 9 estan situats a Olot (Garrotxa), 6 a Salt (Gironès), i 5 a Lloret de Mar i 2 a Anglès (la Selva).
A Olot, els habitatges són de lloguer, llevat d’un que és amb opció de compra. En aquest cas, la persona adjudicatària signarà un contracte d’arrendament per 10 anys i dins d’aquest termini podrà disposar d’una opció de compra. Si opta per adquirir el pis, durant els cinc primers anys de vigència del contracte, podrà donar com a entrada les quotes ja pagades. A partir del cinquè any, les condicions varien segons la quantitat de quotes abonades. Els pisos de lloguer estan situats al carrer Proa, tenen una superfície de 38 m2 a 42 m2, i un preu d’arrendament de 125 euros a 140 euros mensuals. El pis de lloguer amb opció de compra es troba a la plaça de la Lliça, té una superfície de 74 m2, una plaça d’aparcament vinculada, i el lloguer costa 313 euros al mes.
 
A Salt, els pisos són de lloguer i pertanyen a la promoció la Maçana, al carrer de Prat de la Riba. Disposen de dos dormitoris, una superfície mitjana de 47 m2 i una plaça d’aparcament vinculada. El preu de la renda mensual del lloguer és d’uns 187 euros.
 
Els habitatges de Lloret de Mar també són de lloguer, llevat d’un que és de lloguer amb opció de compra. Estan situats al passeig Pompeu Fabra, tenen dos i tres dormitoris, una superfície de 69 m2 a 72 m2 i un preu que oscil·la entre els 253 euros i els 260 euros mensuals. Hi ha un habitatge adaptat per a persones amb mobilitat reduïda.
 
A Anglès, hi ha un pis que es troba al carrer Joan Coromines, té una superfície de 58,5 m2 i una renda mensual de 179 euros; i l’altre, està situat al carrer G. Burés, té una superfície de 50 m2 i un preu de lloguer de 160 euros mensuals.

1  

Fitxers adjunts

NP PISOS GIRONA

NP PISOS GIRONA
PDF | 159