Palau Robert

El conseller Mas-Colell ha inaugurat l'exposició fotogràfica de "The New York Times Magazine", al Palau Robert

query_builder   28 setembre 2012 12:45

event_note Nota de premsa

El conseller Mas-Colell ha inaugurat l'exposició fotogràfica de "The New York Times Magazine", al Palau Robert

El conseller d'Economia i Coneixement, Andreu Mas-Colell, ha inaugurat, aquest divendres,  l’exposició “The New York Times Magazine. Fotografies”, una reflexió sobre la naturalesa de la fotografia i el paper de les revistes en un moment crucial de la història i l’evolució de l'edició impresa, que es pot visitar a la primera planta del Palau Robert.
Palau Robert
El conseller ha destacat la dimensió internacional de la mostra, el talent i la feina ben feta que s’aprecia en aquesta proposta expositiva. També ha remarcat que la societat civil i les nostres institucions continuen empenyent el país, malgrat les dificultats per les que passem.
Al seu torn, la comissària Kathy Ryan ha assenyalat que l’exposició és fruit del treball en comú de grans fotògrafs que saben captar molt bé el ritme de la vida, fotògrafs amb compromís per la feina i amb una visió molt particular. Ha afegit que la seva publicació creu en el poder de la fotografia, part clau de la narració periodística per moure la gent.
També han parlat el director general d’Atenció Ciutadana i Difusió, Ignasi Genovès, i el president del Banc de Sabadell, Josep Oliu. Ferran Adrià, que va ser portada a “The New York Times” i és el protagonista d’una de les exposicions que es presenta actualment al Palau Robert, també ha assistit a l’acte inaugural.
La mostra, que té com a comissaris l’editora fotogràfica de “The New York Times Magazine” Kathy Ryan i Lesley A. Martin, l’organitzen el Palau Robert, la fundació Aperture (www.aperture.org), pionera entre les institucions dedicades a la fotografia en l’àmbit internacional, i l’empresa Canopia, representant exclusiva  d’Aperture a Espanya, que es dedica a la gestió integral de projectes culturals, consolidada en el sector gràcies a la seva tasca de difusió de la fotografia.

1  

Imatges

La comissaria de l'exposició Kathy Ryan, durant la visita amb la premsa

La comissaria de l'exposició Kathy Ryan, durant la visita amb la premsa 88