Delegació a Girona

El delegat del Govern posa l'Associació de Càmpings com a model en la promoció del turisme a les comarques gironines

query_builder   29 setembre 2012 00:26

event_note Nota de premsa

El delegat del Govern posa l'Associació de Càmpings com a model en la promoció del turisme a les comarques gironines

Una imatge de l'acte de l'Associació de Càmpings
Aquest vespre s’ha celebrat l’Assemblea anual de l’Associació de Càmpings de Girona a Torroella de Montgrí. El delegat del Govern, Eudald Casadesús; l’alcalde de Torroella de Montgrí, Jordi Cordón; el vicepresident de la Diputació de Girona, Miquel Calm, i el president de l’Associació de Càmpings, Josep Maria Pla, han presidit l’acte final amb prop de 80 associats presents en la trobada anual.
 
En la seva intervenció, el delegat del Govern ha posat com a model l’Associació de Càmpings en la promoció del turisme a les comarques gironines: ha elogiat la capacitat de l’entitat “d’impulsar iniciatives per fer de casa nostra una destinació cada vegada més atractiva” i ha destacat l'esforç de cada càmping per millorar any a any i oferir un servei de qualitat al turisme.
 
Casadesús també s’ha referit a la taxa turística que es posarà en marxa en les properes setmanes. En aquest sentit, ha volgut reiterar que “allò que recapti la taxa revertirà directament en el sector turístic” a través del Fons de Foment de Turisme, i que el sector privat, conjuntament amb el sector públic, també decidirà on aniran destinats els ingressos d’aquest Fons. “Crec”, ha afegit, “que són dos elements gens menyspreables que van en la línia de treballar tots junts per millorar les nostres comarques com a destinació sostenible i que faci progressar el país.”
 
El delegat, finalment, ha posat en valor la importància de l’allotjament en càmpings, que l’any passat va acollir el 63% de les pernoctacions totals de la Costa Brava. L’Associació de Càmpings de Girona, que és la més gran de Catalunya i de l’Estat, té 80 associats amb un total de 35.000 parcel·les i 105.000 llits turístics.

1  

Fitxers adjunts

Una imatge de la trobada de l'Associació

Una imatge de la trobada de l'Associació
JPG | 927