Servei Català de Trànsit

Balanç de les incidències viàries més destacades cap de setmana del 28 al 30 de setembre

query_builder   30 setembre 2012 19:59

event_note Nota de premsa

Balanç de les incidències viàries més destacades cap de setmana del 28 al 30 de setembre

·         Fins a les 20.00 hores d’aquest diumenge, s’ha registrat un accident mortal amb una persona morta a les carreteres i autopistes catalanes
 
El Servei Català de Trànsit (SCT) informa que la xarxa viària interurbana catalana ha registrat un accident mortal, amb una morta, des de les 15.00 h del divendres dia 28 fins a les 20.00 h d’avui diumenge 30 de setembre.
 
L’accident va passar ahir al migdia quan un cotxe ocupat per cinc persones es va sortir de la via a l’A-2 a Castellolí (Anoia, Barcelona), cosa que va causar la mort d’una dona i tres persones van resultar ferides lleus.
 
Pel que fa a la mobilitat, aquest diumenge ha dominat la fluïdesa al conjunt de carreteres i autopistes de Catalunya. Tot i això, destaquem les següents afectacions viàries:
 
-       Ha estat tallada des de les 09.30 fins les 18.30 h la N-II entre Montgat i Calella per la celebració de la triatló Challenge Costa de Barcelona-Maresme.
-       La C-17 a Montmeló, cap a l’accés a la C-33, ha estat tallada pràcticament set hores, fins les 17.00 h moment en que s’ha pogut retirar un camió carregat de bales de cotó que es va accident ahir a la nit.
-       Pel que fa al retorn de diumenge tarda, només destacar alguns problemes puntuals: a la B-20 a la Pota Nord (2 km) i a Roquetes (2 km) en sentit Llobregat; 1, a la C-58 a Montcada en sentit Trinitat (3 km).
 
Quant   a dissabte, diversos accidents van provocar problemes puntuals a: l’A-2 a Esparreguera i Collbató, a la B-224 a Sant Esteve Sesrovires i a la N-260 a Colera. La pluja va provocar problemes a la C-31b a Vila-seca que va estar parcialment tallada prop de quatre hores i tallada totalment una hora a Salou.
 
Finalment, divendres a la tarda no va haver-hi problemes de circulació importants, més que les retencions habituals.

1  

Fitxers adjunts

 Balanç incidències més destacades cap de setmana del 28 al 30 de setembre

Balanç incidències més destacades cap de setmana del 28 al 30 de setembre
PDF | 88