Direcció General de Comunicació

Comunicat diri de risc d'incendi forestal

query_builder   30 setembre 2012 11:53

event_note Nota de premsa

Comunicat diri de risc d'incendi forestal

Segons el mapa diari de perill d’incendi forestal de la Direcció General del Medi Natural i Biodiversitat el perill d’incendi forestal es mantindrà baix de forma generalitzada pràcticament arreu.
Mapa de risc d'incendi forestal
Segons el Servei Meteorològic de Catalunya, avui el cel estarà entre mig i molt ennuvolat en general amb nuvolositat més abundant i compacta al sector central del litoral i prelitoral on localment estarà cobert, tot i això a Ponent i a la resta del terç sud estarà poc o mig ennuvolat. Fins a migdia és probable algun ruixat aïllat i feble a punts del nord del Pirineu oriental, i són possibles a punts del sector central del litoral fins a migdia i de nou a la nit, i durant la tarda són possibles a l'interior del quadrant nord-est. El vent bufarà de components nord i oest entre fluix i moderat. Tot i això, al sector central del litoral i prelitoral quedarà fluix i de direcció variable amb predomini dels components sud i est.

A banda, a l'Empordà bufarà la tramuntana entre fluixa i moderada amb cops forts i el mestral a les terres de l'Ebre entre fluix i moderat.
 
La Direcció general de Protecció Civil no ha posat en marxa cap fase preventiva del Pla especial d’emergències per incendis forestals de Catalunya (INFOCAT).  

1  

Fitxers adjunts

Mapa de risc d'incendi forestal (30.09.12)

Mapa de risc d'incendi forestal (30.09.12)
JPG | 99