Mossos d'Esquadra

Ingressen a presó tres joves acusats de dotze robatoris a l' interior de domicilis a Manlleu (Osona)

query_builder   7 octubre 2012 11:50

event_note Nota de premsa

Ingressen a presó tres joves acusats de dotze robatoris a l' interior de domicilis a Manlleu (Osona)

 
· Els investigadors han pogut recuperar una part important de les joies sostretes
 
Agents de la Policia de la Generalitat - Mossos d' Esquadra de la Unitat d’Investigació de la comissaria de Vic han detingut Cristian Alejandro RE, de 18 anys, nacionalitat colombiana i veí de Torelló; Mouhcin B, de 18 anys, nacionalitat marroquina i veí de Manlleu, i Zakaria A, de 19 anys, nacionalitat marroquina i veí de Manlleu, com a presumptes autors de dotze delictes de robatori amb força a l’interior de domicilis.
 
Arran de la recepció de diverses denúncies per robatoris a l’interior d’habitatges entre els mesos de juliol i agost a la localitat de Manlleu, els mossos van muntar un dispositiu específic de vigilància i prevenció de robatoris en aquestes localitat.Els agents van iniciar una investigació que els va permetre concloure que els fets tenien entre si una relació quant al ‘modus operandi’ emprat pels autors, la zona afectada i les persones que participaven en aquests robatoris.
 
Tots els fets es produïen en franja diürna aprofitant que els propietaris eren fora. Les cases perpetrades eren del tipus casa unifamiliar, i hi accedien forçant les finestres posteriors o de fàcil accés, a peu de carrer. En comptades ocasions realitzaven forçament de la porta principal o posterior del domicili. Els objectes sostrets sempre eren joies, tot i que no descartaven sostreure aparells electrònics de fàcil transport, tals com telèfons mòbils, ordinadors portàtils, o consoles de videojocs. S’ha pogut recuperar una part important de les joies sostretes, que tindrien un elevat valor econòmic en el seu curs legal.
 
Els arrestats, que havien estat detinguts el mes de maig d’ enguany per delictes de la mateixa naturalesa, van ser detinguts dijous 4 d’octubre i van passar a disposició judicial ahir dissabte davant del Jutjat d’ Instrucció en funcions de Guàrdia núm.4 de Vic. El jutge en va decretar el seu ingrés a presó provisional. 
 
 
Àrea de Comunicació
Barcelona, 7 d’octubre de 2012
 

1  

Fitxers adjunts

Joies Manlleu

Joies Manlleu
JPG | 284