Servei Català de Trànsit

Balanç de les incidències viàries més destacades del cap de setmana del 5 al 7 d'octubre

Fins a les 20.00 hores d'aquest diumenge, no s'ha registrat cap accident mortal a les carreteres i autopistes catalanes

query_builder   7 octubre 2012 20:06

event_note Nota de premsa

Balanç de les incidències viàries més destacades del cap de setmana del 5 al 7 d'octubre

Fins a les 20.00 hores d'aquest diumenge, no s'ha registrat cap accident mortal a les carreteres i autopistes catalanes

El Servei Català de Trànsit (SCT) informa que la xarxa viària interurbana catalana no ha registrat cap accident mortal, des de les 15.00 h del divendres dia 5 fins a les 20.00 h d’avui diumenge 7 d’octubre.
 
Pel que fa a la mobilitat, aquest diumenge, el trànsit s’ha desenvolupat amb força fluïdesa a les principals carreteres i autopistes de Catalunya. Al llarg de la tarda, però, els punts amb més volum de circulació han estat sobretot els accessos a la capital catalana on s’han registrat alguns trams de retencions:
 
-B-23: 6 km des d’Esplugues de Llobregat fins a Barcelona.
-C-58 i C-17: 4 km a Montcada i Reixac per accedir a Barcelona.
-B-20: 5 km a Santa Coloma de Gramenet en direcció Nus de la Trinitat.
-C-32: 4,5 km a Sant Boi de Llobregat en sentit nord.
-A-2: 2 km a Pallejà en direcció la capital catalana.
-C-16: 6 km a Cercs en sentit sud.
-N-II: Una topada a primera hora de la tarda entre un autocar i un turisme a Pineda de Mar (sense  ferits) ha causat 1 km d’aturades en sentit nord.
-A més, unes obres a la C-17 a Gurb han causat el tall d’un carril en sentit sud i 1 km d’aturades.
 
-Aquest matí, la celebració d’un triatló a Barcelona ha provocat alguns trams de retenció a la B-10 als trams de la Barceloneta, Ciutat Vella i Prim.
-També cal destacar que cap a les 09.26 h, un accident a la BV-2151 a Vilobí del Penedès amb una motocicleta implicada que ha fet 2 ferits greus, ha provocat restriccions de trànsit en aquest punt.
 
Quant  a dissabte, diversos accidents van provocar problemes viaris en alguns punts: a l’AP-7 a Cerdanyola del Vallès en sentit sud (retencions d’1 km en sentit sud); a la N-340 a Sant Carles de a Ràpita (pas alternatiu) i a l’altura de l’Arboç (pas alternatiu). A banda, també hi va haver retencions esporàdiques durant el matí a la C-25 entre Gurb i Girona com a conseqüència d’una marxa cicloturista que va tenir el seu punt d’origen a Cervera i va finalitzar a Caldes de Malavella.
 
Respecte a divendres a la tarda es van produir alguns accidents que van causar complicacions a la C-37 a Santa Maria de Miralles (pas alternatiu) i a la N-340 a Corbera d’Ebre (tallada en els dos sentits) on va tenir lloc una topada entre un turisme i una motocicleta, el conductor de la qual va resultar ferit greu.

1  

Fitxers adjunts

Nota de premsa en pdf

Nota de premsa en pdf
PDF | 62