Servei Català de Trànsit

L'SCT redueix la velocitat a 90 km/h a les vies amb velocitat variable a instàncies de TES

query_builder   9 octubre 2012 13:00

event_note Nota de premsa

L'SCT redueix la velocitat a 90 km/h a les vies amb velocitat variable a instàncies de TES

Davant l’activació del protocol per contaminació atmosfèrica a l’àrea metropolitana de Barcelona també es recomana a la resta de vies circular a aquest límit a través dels panells de missatgeria variable
 
Davant l’activació del protocol per contaminació atmosfèrica a l’àrea metropolitana de Barcelona, el departament de Territori i Sostenibilitat (TES), ha instat al Servei Català de Trànsit a limitar la velocitat a 90 km/h als accessos a la capital catalana.
 
Per aquest motiu a partir de les 13.00 h d’avui des del Centre d’Informació Viària de Catalunya (CIVICAT) es limita a 90 km/h la velocitat de les vies equipades amb velocitat variable, C-31 sud, C-32 sud i el tram Martorell- Diagonal (AP-7/AP-2 i B-23), llevat d’aquells trams en què la velocitat és inferior. A la resta de vies de la zona de protecció ambiental, que tenen un límit superior a 90 km/h, es recomana als conductors que circulin a aquesta velocitat, través dels panells de missatgeria variable.   
 
La mesura s’ha pres arran la previsió d’un episodi ambiental a causa una intrusió de pols sahariana amb concentracions de pols en superfície d’entre 20 i 40 μg/m3, associada a unes condicions atmosfèriques que en dificultaran la dispersió. Territori i Sostenibilitat, a través de la Direcció General de Qualitat Ambiental, farà un seguiment acurat de l’episodi per aixecar la mesura temporal tan bon punt es prevegi una disminució de la concentració. En aquest moment, l’SCT aixecarà les limitacions de velocitat a 90 km/h.

1  

Fitxers adjunts

NOTA DE PREMSA EN PDF

NOTA DE PREMSA EN PDF
PDF | 94