Agència de l'Habitatge de Catalunya

Adjudicació de sis habitatges amb protecció oficial a Centelles i tres Barberà del Vallès

query_builder   10 octubre 2012 12:31

event_note Nota de premsa

Adjudicació de sis habitatges amb protecció oficial a Centelles i tres Barberà del Vallès

L’Agència de l’Habitatge de Catalunya ha adjudicat sis pisos amb protecció oficial a Centelles (Osona) i tres a Barberà del Vallès (Vallès Occidental).  
 
Dels sis pisos de Centelles, n’hi ha dos de lloguer que estan situats al carrer Nou, tenen un dormitori en una superfície de 34,43 m2 i el preu mensual del lloguer és de 106,90 euros. Els altres quatre habitatges són de lloguer amb opció de compra, estan al carrer de Can Minguet i són de tres dormitoris. La superfície útil d’aquests habitatges va de 66,89 m2 a 75,22 m2. El preu mensual del lloguer és de 302,10 a 335,99 euros. Les persones adjudicatàries dels pisos de lloguer amb opció de compra signaran un contracte d’arrendament per deu anys i dins d’aquest termini podran disposar d’una opció de compra. Si opten per adquirir el pis, durant els cinc primers anys de vigència del contracte, podran donar com a entrada les quotes ja pagades. A partir del cinquè any, les condicions varien segons la quantitat de quotes abonades.
 
A Barberà del Vallès s’han adjudicat també tres habitatges de lloguer situats a la Ronda de Santa Maria d’aquest municipi. Els pisos són d’un dormitori, tenen una superfície entre 37,76 m2 i 38, 42 m2  i el preu mensual del lloguer va de 252, 77 euros a 256,32 euros.
 
Als preus de lloguer de tots els habitatges cal afegir les despeses de comunitat i l’IBI.

1  

Fitxers adjunts

Nota de premsa Centelles i Barberà del Vallès

Nota de premsa Centelles i Barberà del Vallès
PDF | 30