Educació

Rigau

La consellera d'Ensenyament, Irene Rigau, signa un conveni de formació professional dual amb everis

query_builder   10 octubre 2012 13:35

event_note Nota de premsa

La consellera d'Ensenyament, Irene Rigau, signa un conveni de formació professional dual amb everis

  • Forma part de la FP dual que ha endegat aquest curs el Departament d’Ensenyament
 
  • L’objectiu del conveni és formar professionalment persones en el sector de la informàtica i les comunicacions
 
  • Per part de l’empresa ha signat el conveni Fritz Hoderlein, soci director general d’everis a Catalunya
Foto petita
 
La consellera d’Ensenyament, Irene Rigau, i el soci director general d’everis a Catalunya, Fritz Hoderlein, han signat avui un conveni de col·laboració que forma part de la FP dual que ha endegat aquest curs el Departament d'Ensenyament. Es tracta d’impulsar un projecte de formació dual – alternant la formació i l’activitat en l’empresa – per a  l’alumnat del cicle formatiu de grau superior de Desenvolupament d’aplicacions web amb l’objectiu de formar professionalment persones en el sector de la informàtica i les comunicacions. En aquest nou itinerari, l’alumne podrà compaginar els estudis a l’Institut Esteve Terradas i Illa, de Cornellà de Llobregat, amb una activitat productiva i formativa a l’empresa, amb la retribució corresponent.
 
everis, consultora multinacional, incorporarà els alumnes mitjançant un contracte laboral o beca, de forma que entre els temps de formació al centre docent i el temps d’activitat en l’empresa no se sobrepassin les 8 hores diàries i 40 setmanals. Les beques hauran de tenir una durada mínima de dos mesos i una durada màxima de deu mesos dins el curs acadèmic, sempre d’acord amb els representants de l’empresa i el centre educatiu.
 
Aquest conveni forma part de la nova formació professional dual i, per tant, l’empresa ofereix la possibilitat de que l’alumnat es qualifiqui professionalment compaginant la formació en el centre educatiu i everis, mitjançant la realització d’unes activitats remunerades. L’alumnat que finalitzi aquesta formació obtindrà el títol de tècnic superior en desenvolupament d’aplicacions web i un diploma del projecte formatiu desenvolupat, ofert per everis i l’Institut Esteve Terradas i Illa.
 
La consellera Rigau ha agraït la col·laboració d’everis i ha destacat la importància de la FP dual per donar participació a l’empresa en el procés formatiu i l’impuls a les vocacions tècniques.
 
Per tal de coordinar aquest nou itinerari del cicle formatiu de Desenvolupament d’aplicacions web es constituirà una comissió de seguiment que es reunirà almenys un cop cada curs per coordinar el desenvolupament i compliment del conveni i elaborar un informe valoratiu anual. El conveni té una vigència des d’aquest curs fins que finalitzi el curs 2014-2015.
 
10 d’octubre de 2012
 

1  

Fitxers adjunts

Fotografia signatura conveni

Fotografia signatura conveni
JPG | 5152