Ports

El port de Palamós rebrà 6.000 passatgers de cinc creuers durant el mes d'octubre

query_builder   11 octubre 2012 13:32

event_note Nota de premsa

El port de Palamós rebrà 6.000 passatgers de cinc creuers durant el mes d'octubre

El port de Palamós espera el mes d’octubre l’arribada de cinc creuers amb uns 6.000 passatgers a bord, la qual cosa permetrà ampliar la temporada turística al municipi i al territori durant aquesta tardor. La primera escala del mes la realitzarà demà el Thomson Spirit.
Ports de la Generalitat
6.000 turistes de creuer
 
Palamós donarà la benvinguda aquest mes d’octubre a més de 6.000 passatgers que viatjaran a bord dels cinc creuers  que faran escala en aquest port de la Costa Brava. Les cinc escales de creuer les realitzaran el Thomson Spirit, amb tres estades, i l’Island Escape i el Black Watch. Aquest darrer vaixell serà la primera vegada que fa escala al port de Palamós. 
 
Aquestes xifres de passatgers de creuer són el resultat de l’impuls dut a terme des de Ports de la Generalitat conjuntament amb l’Ajuntament de Palamós, el Patronat de Turisme Costa Brava Girona, la Cambra de Comerç de Palamós i els operadors portuaris, per potenciar l’activitat creuerística al port de Palamós. 
 
1.250 passatgers amb el Thomson Spirit
 
El port de Palamós rebrà demà el creuer Thomson Spirit amb 1.252 passatgers, majoritàriament de nacionalitat britànica, i 482 tripulants. El creuer arribarà a l’enclavament empordanès a les 8.30h procedent de Toulon (França), i salparà, a les 17.00 h, cap al port de Palma de Mallorca. La de demà és la primera de les quatre escales que preveu fer aquest creuer  la temporada 2012 en aquest port de la Costa Brava.
 
 El creuer Thomson Spirit té una eslora de 214,65 metres i un calat de 7,5 metres. És per tant uns dels grans creuers que aquest any visita Palamós. Aquest vaixell disposa de tots tipus de serveis per als passatgers.
 
La propera escala la farà un altre cop el Thomson Spirit el pròxim divendres, 19 d’octubre.
 
 
11 d’octubre de 2012

1  

Imatges

Thomson Spirit

Thomson Spirit 369

1  

Fitxers adjunts

Nota de premsa

Nota de premsa
PDF | 87