Delegació a Barcelona

El delegat assisteix a la celebració de la Hispanitat per la Guàrdia Civil a Sant Andreu de la Barca

query_builder   11 octubre 2012 18:30

event_note Nota de premsa

El delegat assisteix a la celebració de la Hispanitat per la Guàrdia Civil a Sant Andreu de la Barca

Salvador Jorba ha assistit als actes de la festivitat de la Mare de Déu del Pilar, dia de la Hispanitat, a la caserna de la Guàrdia Civil a Sant Andreu de la Barca (Baix Llobregat), seu central d’aquest cos a Catalunya.
ACN
 
 
La celebració ha estat presidida per la delegada del Govern de l’Estat a Catalunya, Maria de los Llanos de Luna, que ha expressat el seu orgull “com a catalana i com espanyola” per la Guàrdia Civil i per la festa de la Hispanitat, destacant que més de 500 milions de persones es comuniquen en llengua espanyola i comparteixen una mateixa cultura. 
 
En el decurs dels actes, la delegada ha condecorat el president de Planeta, José Manuel Lara Bosch, amb l'Orde del Mèrit de la Guàrdia Civil amb distintiu de plata, i ha afirmat que aquest cos representa avui “una peça indispensable en el model policial català en l'àmbit de les seves competències”. Per la seva banda, el General de Brigada Jefe de la Zona de la Guardia Civil de Cataluña, Ángel Gozalo Martín, va manifestar que serveixen l'Estatut de Catalunya i el que determinen les Juntes Locals de Seguretat.