Empresa i Treball

INDÚSTRIA

El conseller d'Empresa i Ocupació, F. Xavier Mena, es reuneix amb la firma taiwanesa Toro que ubicarà a Barcelona un nou centre d'operacions per al mercat europeu

query_builder   17 octubre 2012 16:53

event_note Nota de premsa

INDÚSTRIA

El conseller d'Empresa i Ocupació, F. Xavier Mena, es reuneix amb la firma taiwanesa Toro que ubicarà a Barcelona un nou centre d'operacions per al mercat europeu

 

  • Atreta per la Mobile World Capital, l’empresa instal·larà en breu el seu centre tecnològic i d’R+D per al mercat europeu a Barcelona, que treballarà en el camp de les NFC (Near Field Communication).
 
  • El projecte compta amb el suport d’Invest in Catalonia, l’àrea d’atracció i promoció d’inversions del Departament d’Empresa i Ocupació, i amb el recolzament del pla tractor Barcelona Mobile World Capital que gestiona la Direcció General d’Indústria.
 
  • El centre s’ubicarà al futur Mobile World Hub de Barcelona i crearà inicialment 20 nous llocs de treball.
 
El conseller d’Empresa i Ocupació, F. Xavier Mena, ha mantingut avui una reunió de treball amb representants de l’empresa taiwanesa Toro, que instal·larà en breu a Barcelona un nou centre tecnològic que treballarà en el camp de les NFC (Near Field Communication).
 
El conseller Mena s’ha reunit a la seu del Departament amb el CEO i cofundador de l’empresa, Laurent Renard, i el CTO i també cofundador, Gregory Puente-Castan. Fundada fa 5 anys a Taiwan per emprenedors francesos, Toro ha escollit Barcelona com a seu pel mercat europeu atreta per la capitalitat del mòbil i la rellevància del sector de les telecomunicacions a Catalunya.
 
El projecte compta amb el suport d’Invest in Catalonia, l’àrea d’atracció i promoció d’inversions d’ACC1Ó, per a la contractació de treballadors i altres gestions empresarials. També té el suport del pla tractor Barcelona Mobile World Capital inclòs en el Pla d’Actuacions Industrials i Empresarials per al període 2012- 2014 que gestiona la Direcció General d’Indústria.
 
El centre s’ubicarà al futur Mobile World Hub de Barcelona, la localització del qual s’anunciarà properament, i es posarà en marxa el pròxim mes de gener. Toro ha desenvolupat una plataforma mòbil NFC que permet la distribució d’aplicacions de màrqueting, CRM, xarxes socials i gaming a través del mòbil.
 
Les noves instal·lacions a Barcelona s’ocuparan del desenvolupament de software per a sistemes de pagament a través del mòbil, centrant-se en la programació i el disseny. A l’inici crearà 20 nous llocs de treball per a programadors, un número que l’empresa preveu augmentar gradualment.
 
Toro té la seu financera a Hong Kong, a banda d’un centre d'operacions i d’R+D a Taipei i d’una oficina a París. L’empresa comercialitza la seva tecnologia a operadors de telefonia mòbil, entitats bancàries, cadenes minoristes i cadenes hoteleres, entre d’altres.
 
 
 
 
 
 
 

1  

Fitxers adjunts

El conseller  F. Xavier Mena durant la reunió amb el CEO i cofundador de l'empresa taiwanesa Toro, Laurent Renard.

El conseller F. Xavier Mena durant la reunió amb el CEO i cofundador de l'empresa taiwanesa Toro, Laurent Renard.
JPG | 1268