Agència de l'Habitatge de Catalunya

Obert el termini per assignar 10 habitatges amb protecció oficial a Teià

query_builder   22 octubre 2012 14:05

event_note Nota de premsa

Obert el termini per assignar 10 habitatges amb protecció oficial a Teià

L’Agència de l’Habitatge de Catalunya ha iniciat avui el període de recollida de sol·licituds per adjudicar 10 pisos amb protecció oficial de lloguer amb opció de compra a Teià (Maresme).
Els pisos estan situats al carrer Enric R. Svensson i al passeig la Plana, i  compten amb una plaça d’aparcament vinculada. Set habitatges disposen de dos dormitoris, una superfície de 51 m2 a 64 m2, i una renda mensual de 256 euros a 306,5 euros. D’aquests, dos estan adaptats per a persones amb mobilitat reduïda. Els altres pisos públics que s’ofereixen a Teià tenen tres habitacions, un superfície mitjana de 67 m2 i un preu de 315 euros a 321 euros mensuals.
 
El lloguer amb opció de compra comporta que la persona adjudicatària signa un contracte d’arrendament per 10 anys i dins d’aquest termini pot disposar d’una opció de compra. Si opta per adquirir el pis, durant els cinc primers anys de vigència del contracte, podrà donar com a entrada les quotes ja pagades. A partir del cinquè any, les condicions varien segons la quantitat de quotes abonades.
 
Les persones interessades podran visitar els habitatges en unes jornades de portes obertes que tindran lloc el dilluns 5 de novembre, de 15 h a 17 h, i el dissabte 10 de novembre, de 10 a 14 h. També tenen la possibilitat d’ampliar la informació a l’Ajuntament de Teià (www.teia.cat) i a l’Agència de l’Habitatge de Catalunya.

1  

Fitxers adjunts

22-10-12 PISOS TEIÀ

22-10-12 PISOS TEIÀ
PDF | 164