Justícia

Relleu a la direcció del Centre Penitenciari Brians 2

query_builder   22 octubre 2012 17:16

event_note Nota de premsa

Relleu a la direcció del Centre Penitenciari Brians 2

 
 
El Centre Penitenciari Brians 2 (Sant Esteve Sesrovires) ha acollit avui un acte amb motiu del relleu a la seva direcció. Carlos España, gerent de Brians 2 des de 2008, assumirà la responsabilitat del Centre penitenciari, en substitució de Pedro Domínguez, que n’era el director des de l’any 2006. 
 
Llicenciat en dret, diplomat en criminologia i en gestió pública i màster en execució penal, Carlos España acumula més de 25 anys d’experiència als serveis penitenciaris de Catalunya. És membre del cos superior de l’Administració de la Generalitat. Va ser cap de centre i subdirector de Règim al Centre Penitenciari d’Homes de Barcelona (Model) entre els anys 2004 i 2008, any en què va passar a fer-se càrrec de la gerència del Centre Penitenciari Brians 2.
 
Pedro Domínguez, després d’una etapa com a subdirector de Règim Interior al Centre Penitenciari d’Homes de Barcelona, ha estat al capdavant del CP d’Homes de Barcelona (2002-2004), del CP Quatre Camins (2004-2006) i del CP Brians 2. Llicenciat en dret, diplomat superior en criminologia i mestratge en alta funció directiva per l’Escola d’Administració Pública de Catalunya, Domínguez s’ocuparà de l’àrea de coordinació d’equipaments penitenciaris a la Direcció General de Serveis Penitenciaris del Departament de Justícia.