Drets Socials

Els titulars del Carnet Jove tindran un 2x1 a les set escoles d'esquí de Catalunya

Benestar Social i Família ha arribat a un acord amb el sector per oferir aquest nou avantatge als 518.700 titulars del carnet

query_builder   24 octubre 2012 15:34

event_note Nota de premsa

Els titulars del Carnet Jove tindran un 2x1 a les set escoles d'esquí de Catalunya

Benestar Social i Família ha arribat a un acord amb el sector per oferir aquest nou avantatge als 518.700 titulars del carnet

Foto de l'acte
El Carnet Jove, gestionat per l’Agència Catalana de la Joventut del Departament de Benestar Social i Família, oferirà a partir d’ara un nou avantatge en matèria d’esports als seus 518.700 titulars. Es tracta d’una oferta de 2x1 per contractar un servei de monitoratge a qualsevol de les set estacions d’esquí que hi ha a Catalunya.
 
Gràcies a aquest avantatge els joves que facin ús dels serveis de les classes i formació de les escoles d’esquí, podran convidar a un altre titular a gaudir dels mateixos serveis sense cap cost.
 
Per formalitzar aquest nou avantatge, el director general de l’Agència Catalana de la Joventut, Jordi Boixadera, i els representants de les set escoles d’esquí han signat aquest matí l’acord a l’Escola d’Esquí de Port del Comte.
 
La nova proposta del Carnet Jove vol promocionar l’esport i les pràctiques saludables entre els joves. “Volem potenciar la descoberta de la neu entre la joventut catalana i també potenciar i dinamitzar l’activitat de les escoles d’esquí”, ha dit Jordi Boixadera.
7.423 avantatges
 
Els titulars del carnet poden gaudir d’un total de 7.423 avantatges, oferts per 3.252 entitats col·laboradores. D’aquests avantatges (descomptes, entrades gratuïtes o promocions), el 16% són en l’àmbit de cultura, el 13% en turisme i la mobilitat, el 12% en formació, l’11% en salut, un altre 11% en esport, el 8% en tecnologia, i el 4% en lleure, mentre que el 25% restant estan englobats en altres àmbits.
 
En l’àmbit d’esports, el carnet ofereix un total de 793 avantatges, la majoria dels quals es concentren en els sectors de la pràctica esportiva, els espectacles esportius i l’adquisició de material.
 
Actualment, 518.700 joves d’entre 14 i 29 anys disposen del Carnet Jove. Aquesta és la xifra més alta registrada des que la Generalitat va impulsar aquesta iniciativa el 1986, any en què el nombre de titulars era de 65.000.