Interior

El conseller Felip Puig rep els equips dels Bombers de la Generalitat que van participar al World Rescue Challenge, celebrat a Londres

query_builder   25 octubre 2012 20:05

event_note Nota de premsa

El conseller Felip Puig rep els equips dels Bombers de la Generalitat que van participar al World Rescue Challenge, celebrat a Londres

FOTO
  • L’equip del Parc de Granollers va aconseguir el segon lloc en la classificació general, mentre que els equips de Reus i Terrassa van aconseguir el quart i el sisè lloc en les maniobres complexa i estàndard respectivament
 
  • El campionat va tenir lloc el passat cap de setmana i hi van participar una trentena d’equips d’arreu del món
 
El conseller d’Interior, Felip Puig, ha rebut aquesta tarda als Bombers dels tres equips dels parcs de Granollers, Reus i Terrassa participants en l’XI edició del World Rescue Challenge (WRC), el Concurs Mundial de Rescat de Víctimes en Accident de Trànsit, que es va celebrar al centre de convencions Excel London de Londres el passat cap de setmana.
 
Puig ha dit que aquest resultat és un orgull, i ha anunciat als participants que comunicarà al Govern que “tenim uns Bombers dels millors del món”. En aquest sentit, ha felicitat els participants tot destacant que “no fa falta guanyar premis per demostrar que sou uns grans professionals”.
 
Recordem que l’equip del parc de Bombers de Granollers va aconseguir el segon lloc en la classificació general i la segona posició en la prova de maniobra ràpida, en la qual els equips han de fer l’extracció d’una víctima que es troba en estat crític dins del vehicle en què s’ha accidentat. Pel que fa als premis per especialitats, l’equip de Granollers es va endur el reconeixement al segon millor comandament, segon millor equip tècnic i tercer millor sanitari.
 
D’altra banda, l’equip del parc de Bombers de Reus va quedar quart en la categoria de maniobra complexa. En aquesta maniobra els bombers treballen en un escenari d’accident amb dues víctimes, una greu i una lleu, i amb la possibilitat que alguna d’elles estigui atrapada.
 
I, el combinat del parc de Bombers de Terrassa va debutar al concurs obtenint la sisena plaça en l’exercici de la maniobra estàndard, on els equips han d’excarcerar una víctima estable que no presenta risc vital però que està atrapada.
 
 A més dels equips de Granollers, Reus i Terrassa, el Cos de Bombers de la Generalitat també ha estat representat a Londres pel sergent Roger Llinàs, que ha format part de l’staff avaluador del Campionat, com a jutge tècnic juntament amb onze àrbitres més.
 
En aquesta edició del WRC hi ha participat una trentena d’equips d’arreu del món, entre ells el Consorci de València i Consorcio de Badajoz, segon i quart classificats respectivament en el concurs estatal fet a Toledo.
 

1  

Imatges

Equip Parc Bombers Reus

Equip Parc Bombers Reus 3605

3  

Fitxers adjunts

Foto de grup

Foto de grup
JPG | 3601

Equip Parc Bombers Granollers

Equip Parc Bombers Granollers
JPG | 3709

Equip Parc Bombers Terrassa

Equip Parc Bombers Terrassa
JPG | 3708