Territori

Catalunya escalfa motors de cara a la cimera del clima de Doha

query_builder   26 octubre 2012 16:23

event_note Nota de premsa

Catalunya escalfa motors de cara a la cimera del clima de Doha

Catalunya, un dels principals actors a la Conferència Internacional del Clima de Stuttgart, organitzada per The Climate Group, els Quatre motors per a Europa i la regió de Baden-Württemberg.
 
El secretari de Medi Ambient i Sostenibilitat, Josep Enric Llebot, ha participat avui a Stuttgat (Alemanya) a la Conferència Internacional del Clima organitzada per The Climate Group, els Quatre motors per a Europa i la regió de Baden-Württemberg. Es tracta d’una de les trobades més importants que es fan a nivell regional abans de la cimera del clima de Doha (Qatar), la COP-18 de les Nacions Unides, que se celebrarà entre el 26 de novembre i el 7 de desembre.  La conferència d’avui pretén promoure accions pel clima a nivell subnacional. El paper d’aquests governs és molt important en la promoció de les economies baixes en carboni ja que, en el seu nivell, apliquen directament les polítiques que repercuteixen en la reducció d’emissions.
 
Catalunya és membre de The Climate Group des de la seva fundació, l’any 2004. El Climate Group  reuneix les principals regions, estats, ciutats, empreses i personatges públics de tot el món compromesos amb la reducció d’emissions de gasos amb efecte d’hivernacle per fomentar l'intercanvi, l'aprenentatge mutu i impulsar els compromisos conjunts.

1  

Fitxers adjunts

Nota de premsa

Nota de premsa
PDF | 89