Servei Català de Trànsit

Balanç de les incidències viàries més destacades del cap de setmana del 26 al 28 d'octubre

·Fins a les 20.00 hores d'aquest diumenge, s'ha registrat un accident mortal a les carreteres i autopistes catalanes

query_builder   28 octubre 2012 20:00

event_note Nota de premsa

Balanç de les incidències viàries més destacades del cap de setmana del 26 al 28 d'octubre

·Fins a les 20.00 hores d'aquest diumenge, s'ha registrat un accident mortal a les carreteres i autopistes catalanes

El Servei Català de Trànsit (SCT) informa que la xarxa viària interurbana catalana ha registrat un accident mortal, amb 1 mort i 1 ferit greu des de les 15.00 h del divendres dia 26 fins a les 20.00 h d’avui diumenge 28 d’octubre.
L’accident mortal es va produir ahir cap a les 17.03 h a la C-14, a l’altura d’Artesa de Segre (Noguera). Un tot terreny va sortir de la via, va topar contra  una estructura de formigó de pas d’un camí i posteriorment va bolcar. El conductor del vehicle va resultar mort: un home de 60 anys i veí de Seròs. La seva acompanyant va quedar ferida greu i va ser traslladada a l’hospital Arnau de Vilanova, de Lleida.
 
Pel que fa a la mobilitat, aquest diumenge a la tarda s’ha desenvolupat en general amb fluïdesa al conjunt de la xarxa viària catalana. Els principals problemes viaris s’han localitzat als següents punts:
 
·         N-340 a Sant Carles de la Ràpita: tallada en sentit sud per la retirada d’un camió accidentat.
·         C-17 a Gurb: 1 carril tallat a Gurb en sentit sud a causa d’unes obres. 1 km de retencions.
·         C-17 entre Lliçà d’Amunt i Parets del Vallès: 5 km de retencions en sentit sud.
 
Algunes incidències de circulació han estat motivades per la meteorologia. Durant el matí ha estat obligatori circular amb cadenes a causa de la neu a dues vies: a la C-28 a Naut Aran per accedir al Port de la Bonaigua, i a la C-142 entre Naut Aran i el Pla de Beret. I des de les 13.31 h fins a les 18.10 h s’ha tallat  el trànsit a la GI-401 al seu pas per Campdevànol, com a precaució pel risc de caiguda d’arbres a la via, a causa del fort vent que bufa en aquesta zona.
 
Pel que fa a dissabte, el trànsit va ser en general fluid. Tot i així, hi va haver algunes incidències que van complicar el trànsit puntualment a:
 
·         La BV-2041 a Gavà: un xoc frontal amb un camió i un turisme implicats va causar el tall de la via.
·         La N-II a Vidreres, on l’avaria d’un camió va obligar a donar pas alternatiu.
·         La C-14 a Vilaverd: la retirada d’un camió accidentat va causar el tall del trànsit en els dos sentits. Es van fer desviaments per la N-240 i la C-37.
 
Respecte a les incidències de divendres a la tarda, diversos accidents van causar problemes en algunes vies: 
 
·         A l’A-2 es van tallar 2 carrils a Castellolí com a conseqüència de la retirada d’un camió accidentat. Es van registrar fins a 7 km de retencions.
·         La C-14 es va tallar al seu pas per Tàrrega per un sinistre on es van veure implicats un camió i una motocicleta.
 
 

1  

Fitxers adjunts

Nota de premsa en pdf

Nota de premsa en pdf
PDF | 65