Empresa i Treball

TURISME

L'Agència Catalana de Turisme obre la convocatòria per incorporar 9 becaris als Centres de Promoció Turística

query_builder   29 octubre 2012 11:30

event_note Nota de premsa

TURISME

L'Agència Catalana de Turisme obre la convocatòria per incorporar 9 becaris als Centres de Promoció Turística

 

  • L’Agència Catalana de Turisme obre la convocatòria per incorporar 9 becaris als Centres de Promoció Turística.

   

  • Els becaris tindran com a destinació els Centres de Promoció Turística de Catalunya al Regne Unit, França, Itàlia, Alemanya i Benelux, així com el Punt d’Informació Turística al Centre Cultural Blanquerna de Madrid.

 

  • Aquesta és la 15ena promoció, i des de l’any 1997 ja han gaudit d’aquestes beques un total de 136 joves.
 
L’Agència Catalana de Turisme (ACT) ha obert la convocatòria per incorporar 9 becaris que se sumaran als 5 que actualment ja estan realitzant les seves pràctiques en alguna de les oficines de promoció turística que l’ACT té fora de Catalunya. La destinació dels 9 joves serà la següent: 1 becari a Londres, 3 becaris a París, 1 becari a Milà, 1 becari a Frankfurt, 2 becaris a Brussel·les i 1 becari a Madrid.
 
La concessió de les beques que atorga l’Agència Catalana de Turisme té un doble objectiu: formar professionals en l’àmbit del sector turístic català i proporcionar-los una experiència qualificada que els permeti posteriorment incorporar-se al mercat de treball.
 
Per accedir a aquestes beques cal disposar, entre d’altres requisits, d’una titulació universitària, estar empadronat a Catalunya com a mínim, des de fa un any, i no tenir més de 30 anys. Les durada de les beques és d’un any (gener-desembre de 2013) amb possibilitat de prorrogar-les un any més. Pel que fa a la dotació econòmica, varia en funció de la destinació i oscil·la entre els 14.800 i els 22.400 euros per a l’any 2013. Les sol•licituds poden presentar-se fins el 19 de novembre de 2012 (inclòs).
 
Aquesta és la 15ena promoció de becaris de l’Agència Catalana de Turisme i, des que l’any 1997 va sorgir la primera promoció, ja han gaudit d’aquestes beques un total de 136 joves.
 
L’ACT disposa d’oficines de promoció turística a: Madrid, Frankfurt, París, Londres, Moscou, Brussel·les, Hèlsinki, Nova York, Beijing i Singapur.
 
Per a més informació:  www.act.cat
El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia