Esport

Dissolució del Consorci de Catalunya de Motocròs i creació d'una nova entitat per gestionar el circuit

query_builder   29 octubre 2012 17:16

event_note Nota de premsa

Dissolució del Consorci de Catalunya de Motocròs i creació d'una nova entitat per gestionar el circuit

En acord de Govern de 2 d’agost del 2011, es van aprovar les mesures de racionalització i simplificació de l’estructura del sector públic, que instaven les persones representants de la Generalitat en els consorcis a fer efectiva la dissolució. Per aquest motiu, i per motius de caire organitzatiu, es va començar a treballar per tal de dissoldre el Consorci Circuit de Motocròs de Catalunya, mitjançant la cessió global dels seus actius i passius a una societat mercantil.
 
El passat divendres dia 26 d’octubre es va fer efectiva la dissolució del Consorci que havia gestionat la instal·lació durant els últims anys. El Consell directiu va voler agrair el treball fet pel seu director general, Isidre Esteve. Els representants de la Federació Catalana de Motociclisme i del Moto Club Segre van exposar la seva preocupació per la dissolució del consorci, tot i que van entendre les circumstàncies que havien provocat aquest nou escenari.
 
Després de la dissolució es va procedir a la creació d’una nova societat S.L, creada amb una participació del 75% per part de la Generalitat de Catalunya, el 22% per part de la Diputació de Lleida i el 3% per part de l’Ajuntament de Bellpuig amb la finalitat d’engegar una nova etapa en la gestió de les instal·lacions del Circuit de Motocròs de Bellpuig, valorant molt positivament la predisposició de col·laboració del Moto Club Segre i de la Federació Catalana de Motociclisme, i estudiant seriosament la possibilitat de signar convenis que ajudin a una gestió eficient i eficaç del circuit.
 
Està previst preparar un conveni amb l’Ajuntament de Bellpuig, que serà l’encarregat de portar la comptabilitat i els treballs de manteniment del circuit, així com demanar també al Moto Club Segre l’explotació esportiva del circuit a partir del 2013.