Delegació a Tarragona

Quim Nin: "A les nostres comarques hi ha moltes empreses i iniciatives econòmiques d'èxit"

La Delegació del Govern a Tarragona edita una revista electrònica que recull els 100 primers casos d'èxits econòmics del territori

query_builder   31 octubre 2012 09:39

event_note Nota de premsa

Quim Nin: "A les nostres comarques hi ha moltes empreses i iniciatives econòmiques d'èxit"

La Delegació del Govern a Tarragona edita una revista electrònica que recull els 100 primers casos d'èxits econòmics del territori

La Delegació va posar en marxa el butlletí anomenat Èxit10 el mes d’abril de 2012. Amb una periodicitat quinzenal, el butlletí ha recollit des d’aleshores tots els casos d’èxit empresarial que s’han anat produint al territori, ja sigui des del punt de vista de la innovació, de l’emprenedoria, de l’exportació, del reconeixement o de la recerca.
El delegat del Govern a Tarragona, Joaquim Nin, ha remarcat que el butlletí té com a objectiu “recopilar aquelles iniciatives positives que demostren que tenim, malgrat la situació econòmica actual, empreses que funcionen, persones que s’arrisquen emprenen un negoci, una universitat, la URV, que aposta fermament per la recerca,  empreses que exporten molt, en definitiva, un teixit econòmic que ha de fer quer Tarragona i les seves comarques puguin recuperar-se de la crisi i disposar d’una base molt més forta per afrontar els reptes de futur”
Després de l’edició dels deu primers números des de la Delegació del Govern s’ha editat una revista electrònica que recull “Els primers 100 casos d’èxit” i que és el compendi de tots els exemples de bones pràctiques que s’han publicat all llarg de les diferents edicions de l’Èxit10. Nin explica que “hem volgut aglutinar tots els casos perquè hem de ser conscients d’allò que tenim. No hem de perdre de vista l’esforç que les empreses, els emprenedors, les persones, els sectors econòmics, molts, estan fent per millorar la competitivitat i, vist des de la globalitat, l’impacte dels èxits que s’estan assolint dóna una dimensió i una visió més gran”.
Al llarg d’aquests primers 10 números del butlletí Èxit 10 s’han publicat 14 notícies de Recerca, 13 sobre reconeixement a persones, 48 referides a empreses d’èxit,  9 exemples d’innovació, 14 casos d’internacionalització i 2 de lideratge. Per sectors econòmics, la classificació estaria encapçalada per les empreses de serveis, seguides de les del sector agroalimentari, les de la indústria química, logística i transport, serveis  TIC i empreses del metall.
 

1  

Fitxers adjunts

100 Casos d'Èxit

100 Casos d'Èxit
MHT | 63