Empresa i Treball

INDÚSTRIA

La multinacional japonesa NTT consolida el seu creixement a Catalunya amb l'obertura de noves oficines

query_builder   31 octubre 2012 17:24

event_note Nota de premsa

INDÚSTRIA

La multinacional japonesa NTT consolida el seu creixement a Catalunya amb l'obertura de noves oficines


  • El pla d’expansió de l’empresa preveu doblar els ingressos en els propers tres anys i augmentar la plantilla amb 60 treballadors més.

  • El director general d’Indústria, Joan Sureda, ha inaugurat les noves oficines de l’empresa a l’Illa Diagonal, acompanyat del Managing Director d’NTT Europe, Maasaki Moribayashi, i el director general d’NTT Europe a Espanya, Roger Vilà.

  • Per al seu creixement, NTT Europe ha comptat amb el suport i assessorament d'Invest in Catalonia, l'àrea d'atracció i promoció d'inversions del Departament d’Empresa i Ocupació.
 
 
La multinacional japonesa NTT Communications, proveïdora de serveis TIC, aposta per la consolidació de la seva activitat a Catalunya amb la posada en marxa de noves instal·lacions a Barcelona. La firma reforça així el seu pla d’expansió, que contempla doblar els ingressos en un període de tres anys i augmentar la plantilla –actualment de 129 persones– en 60 treballadors més.
 
Les noves oficines tenen una superfície de 1.700 m² i estan ubicades a l’Illa Diagonal de Barcelona. Han estat inaugurades aquesta setmana pel director general d’Indústria, Joan Sureda; el Managing Director d’NTT Europe, Maasaki Moribayashi; el director general d’NTT Europe a Espanya, Roger Vilà; el Cònsol del Japó a Barcelona, Takashi Fuchigami; i el Secretari de l’Associació Shacho Kai, Joan Coromines.
 
NTT Communications, present a Catalunya des del 2001, va tancar l’exercici 2011 amb una facturació de 18,8 milions d’euros. L’empresa ha comptat amb el suport i assessorament d'Invest in Catalonia, l'àrea d'atracció i promoció d'inversions del Departament d’Empresa i Ocupació.
 
Joan Sureda ha destacat que el projecte d’NTT és “un exemple de que Catalunya compta amb capacitat per a la inversió i consolidació d’empreses estrangeres al nostre territori, i des de la Generalitat seguirem treballant per afavorir la creació d’un entorn favorable per a la inversió internacional”.
 
Per la seva banda, Masaaki Moribayashi ha explicat que ”és un plaer inaugurar la nova seu a Barcelona, ja que amb l’obertura d’aquestes noves oficines es consolida i reforça el pla d’expansió i creixement de l’empresa que espera doblar els seus ingressos l’any 2015”.  
                                             
Segons Roger Vilà, “les noves oficines suposen una nova etapa del creixement que ens ha portat com a grup a convertir-nos en la vint-i-novena empresa més gran del món, i en  el primer operador de telecomunicacions en ingressos (segons Fortune 500), amb més de 200.000 treballadors en 70 països”.
 
La nova oficina està plenament operativa i centrarà la seva oferta en solucions de cloud computing, incorporant al seu portfoli l’administració de sistemes i gestió del cicle de vida de les aplicacions després de l’adquisició d’Atlas Information Technology.

2  

Fitxers adjunts

El director general d'Indústria, Joan Sureda, inaugurant la noves oficines de la multinacional japonesa NTT

El director general d'Indústria, Joan Sureda, inaugurant la noves oficines de la multinacional japonesa NTT
JPG | 2964

Parlaments institucionals en la inauguració de les noves oficines de NTT a Catalunya

Parlaments institucionals en la inauguració de les noves oficines de NTT a Catalunya
JPG | 4187