Delegació a Barcelona

L'Escola de Futbol d'Olesa celebra el 25è aniversari

query_builder   29 octubre 2012 10:38

event_note Nota de premsa

L'Escola de Futbol d'Olesa celebra el 25è aniversari

El delegat ha assistit a la celebració dels 25è aniversari de l'Escola de Futbol d'Olesa (EFO), que ha tingut lloc el 27 d’octubre al Teatre de la Passió.
Cartell oficial
 
 
L’acte, que va aplegar més d'un miler de persones entre jugadors, tècnics, directius, pares i aficionats, va servir per retre homenatge als fundadors i fer reconeixement públic a tots set directius que s’han succeït a l’entitat i per presentar els equips de la nova temporada. 
 
L'actual president de l'EFO, Antonio Gámez va reconèixer la tasca feta per totes les juntes directives i va destacar la viabilitat econòmica de què gaudeix l'Escola. Van ser presents i van pujar a l'escenari tots els homenatjats: Jose Sanjuan, Melchor Morales, Josep Dolader, Miquel Vinyau, Jesús Garcia, Rafael Gámez i Antonio Gámez. També van ser homenatjats Josep Segura i Josep Pascual per haver estat promotors de la creació de l'Escola l'any 1987.  
 
Josep Llaó, vicepresident de la Federació Catalana de Futbol, també va felicitar la junta directiva, alhora que va recomanar als pares que prioritzin l'educació dels fills, i els va recordar que no tothom té “un Messi o un Cristiano a casa”.
 
El delegat, l’olesà Salvador Jorba,  va destacar que els valors és un aspecte important de l'EFO 87 i va subratllar que “en el procés que viu Catalunya actualment, tenir una societat civil unida, amb entitats tant fortes com aquesta, és determinant per seguir endavant”.
 
L'alcalde d'Olesa Salvador Prat, va dir que és tant important la formació esportiva com la humana, de manera que els valors són determinants en la pràctica futbolista, i va afirmar que algun dels jugadors de l'entitat arribarà lluny, esportivament parlant, perquè “a part de jugadors, també els estan formant com a persones”.