Servei Català de Trànsit

Balanç de les incidències viàries més destacades del cap de setmana del 2 al 4 de novembre

query_builder   4 novembre 2012 20:09

event_note Nota de premsa

Balanç de les incidències viàries més destacades del cap de setmana del 2 al 4 de novembre

 
Fins a les 20.00 hores d’aquest diumenge, s’han registrat 3 accidents mortals, amb 3 morts i 2 ferits greus a les carreteres i autopistes catalanes
 
Els principals problemes de l’operació retorn del Pont de Tot Sants s’han registrat a la C-16, la C-17, l’A-2 i l’AP-7
 
 
El Servei Català de Trànsit (SCT) informa que la xarxa viària interurbana catalana ha registrat 3 accidents mortals, amb 3 persones mortes i 2 ferides greus des de les 15.00 h del dimecres, dia 31 d’octubre i inici del pont de Tot Sants, fins a les 20.00 h d’avui diumenge 4 de novembre.
 
L’últim sinistre ha passat la matinada d’avui diumenge, quan un taxi i un turisme ha xocat frontalment a la C-16 a Barcelona (Barcelonès, Barcelona). Amb el resultat d’una persona morta i una altra ferida greu.
 
L’altre accident va ocórrer ahir dissabte, 3 de novembre, a l’AP-7 a Sant Cugat del Vallès (Vallès Occidental, Barcelona) quan un turisme va encalçar un camió, va bolcar i un altre turisme va acabant impactant. Arrel de l’accident va morir la passatgera davantera d’un dels turismes, mentre que dues persones més van resultar ferides lleus.
 
El tercer dels accidents, es produïa la tarda de l’operació sortida, dimecres 31 d’octubre, a l’AP-7 a Vilobí d’Onyar (La Selva, Girona) quan un motorista topava amb un camió i moria per l’accident.
 
Pel que fa a la mobilitat, aquest diumenge a la tarda, s’han complicat les següents vies:
 
- C-16: 10 km entre Guardiola de Berguedà i Cercs en sentit Manresa
A-2: 11 km entre el Bruc i Esparreguera sentit Barcelona
A-2: 11 km a Òdena sentit Barcelona
- C-17: 5 km Gurb, 2 km a Granollers i 3 km a Montcada sentit sud.
 
Quant a l’operació sortida de Tot Sants, entre la tarda de dimecres 31 i el matí de dijous 1 de novembre, va haver problemes als principals eixos que comuniquen les grans àrees metropolitanes amb el nord de Catalunya: C-14, C-16, C-17 i AP-7.

1  

Fitxers adjunts

Balanç incidències més destacades cap de setmana del 2 al 4 novembre

Balanç incidències més destacades cap de setmana del 2 al 4 novembre
PDF | 86