Direcció General de Comunicació

Altres acords

Altres acords del Govern

query_builder   6 novembre 2012 14:07

event_note Nota de premsa

Altres acords del Govern

 
Conveni de col·laboració en matèria estadística aplicada a l’àmbit agroalimentari
 
El Govern ha donat llum verd a la signatura d’un conveni entre el Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural i el Ministeri de Medi Ambient i Medi Rural i Marí per a l’elaboració d’estadístiques agroalimentàries en l’àmbit de les seves respectives competències. La finalitat del conveni és harmonitzar i comparar les estadístiques elaborades per les dues administracions, així com establir una única font de recollida d’informació per evitar duplicitats, divergències i molèsties a l’informant i minimitzar el cost de l’execució del Programa d’Estadístiques 2012.
 
En concret es detallen 18 indicadors a recollir, entre els quals destaquen superfícies i produccions anuals de cultius, els preus conjunturals de productes agrícoles i ramaders i estadístiques mensuals i anuals de preus i salaris agraris.
 
 
El Govern impulsa millores en un dipòsit d’aigua que abasteix Sant Pere de Ribes (Garraf)
 
El Govern de la Generalitat ha impulsat avui una sèrie de millores en un dipòsit d'aigua que abasteix el municipi de Sant Pere de Ribes (Garraf). Mitjançant una inversió superior als 146.400 euros es construirà una conducció soterrada que farà possible el transport de l'aigua que s'evacua a través del desguàs i del sobreeixidor del dipòsit de Costa. L’aprovació d’aquest acord farà possible iniciar el desenvolupament del projecte i començar l’adquisició dels terrenys per poder iniciar les obres.
 
El desguàs i el sobreeixidor recullen l’aigua que no es destina al subministrament domèstic (recurs utilitzat en tasques de neteja del dipòsit). Fins ara aquesta aigua arribava a un camí públic i amb aquesta actuació es transportarà fins a una llera pública. Els treballs consistiran a construir dues canonades –de 93 i 470 metres– i tindran una durada aproximada de 3 mesos. 
 
El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia