Interior

El conseller Puig lliura els premis de la conducció segura

query_builder   7 novembre 2012 13:40

event_note Nota de premsa

El conseller Puig lliura els premis de la conducció segura

Interior
"La conducció responsable ens permet construir una societat amb sistema de valors de referència a Europa". Amb aquestes paraules el conseller Puig feia entrega aquest matí dels guardons als pobles de Catalunya amb conducció més segura en cotxes i en motos entregats per la Unió Catalana d’Entitats Asseguradores i Reasseguradores (UCEAC).
 
En la seva intervenció, el conseller ha destacat la feina que fan les empreses d'assegurances perquè "generen riquesa i també confiança". "Vostès ajuden a que a més d'estar segurs, la gent se senti segura", ha dit Puig.
 
El conseller d'Interior ha agraït que aquest tipus d'empreses ajudin a "incorporar conductes responsables al davant del volant" i ha recordat que "hem de prevenir encara molt més".
 
Puig ha destacat també que aquest sector "juga un paper molt important en el model de seguretat" i ha posat de manifest la necessitat "d'avançar encara més en la cooperació policial".  
 
A l’acte han assistit també el secretari general d’Interior, Xavier Gibert, el delegat territorial del Govern a Barcelona, Salvador Jorba, el director del Servei Català de Trànsit, Joan Aregio, el cap de la Comissaria General de Mobilitat, el comissari Miquel Esquius, el cap de la Divisió de Trànsit, l'Intendent Vicenç Gasulla, entre d'altres.