Centre Estudis Opinió

El CEO fa públic l'últim Baròmetre de 2012

query_builder   8 novembre 2012 10:44

event_note Nota de premsa

El CEO fa públic l'últim Baròmetre de 2012

El director del Centre d'Estudis d'Opinió (CEO), Jordi Argelaguet, ha presentat aquest matí, en roda de premsa, els resultats de l’última onada del Baròmetre d’Opinió Política d’aquesta legislatura. L’enquesta inclou l’estimació de vot i d’escons per a les eleccions al Parlament de Catalunya del proper 25 de novembre així com un bloc específic amb preguntes de caràcter preelectoral. D’altra banda, es mantenen les preguntes sobre l'opinió dels catalans davant la celebració d'un referèndum per a la independència i sobre la gestió dels impostos.
 
El Baròmetre és una enquesta quadrimestral l’objectiu de la qual és conèixer l’actitud dels catalans i catalanes davant de la política, els seus valors polítics i comportament electoral i el coneixement i la valoració que fan dels diversos líders polítics.
 
El treball de camp de la tercera onada del Baròmetre de 2012 s’ha dut a terme entre el 22 i el 30 d’octubre. La mostra d’aquesta enquesta telefònica (mètode CATI) és de 2.500 individus i té un marge d’error del  + 2,47%.

1  

Fitxers adjunts

3a onada del Baròmete d'Opinió Política de 2012

3a onada del Baròmete d'Opinió Política de 2012
PDF | 1026