Delegació a Girona

S'inaugura el Quiosc.cat, instal·lat a la plaça Independència de Girona per difondre les revistes en català

query_builder   8 novembre 2012 14:06

event_note Nota de premsa

S'inaugura el Quiosc.cat, instal·lat a la plaça Independència de Girona per difondre les revistes en català

Una imatge de la inauguració
Aquest matí ha obert les seves portes la carpa del Quiosc.cat, instal·lada a la plaça Independència de Girona. El Quiosc.cat, promogut per l’Associació de Publicacions Periòdiques en Català (APPEC), és un “mega-quiosc” que reuneix l’oferta de publicacions d’informació general i especialitzada escrites en català i que pretén afavorir la promoció i difusió del sector de la indústria cultural de les publicacions.
 
A l’acte d’inauguració hi ha assistit l’alcalde de Girona, Carles Puigdemont, el director general d’Atenció Ciutadana i Difusió, Ignasi Genovès, el president de l’APEC, Lluís Gendrau, i el director de comunicació d’Endesa, Eugeni Cabanes. L’APPEC reuneix 150 revistes, que distribueixen més de 750.000 exemplars cada any i que tenen més 1,5 milions de lectors. En el seu parlament, Ignasi Genovès ha destacat “el suport de la Generalitat al Quiosc.cat, però també el suport en el seu camí cap a la transició digital”. A més, ha remarcat que les diverses capçaleres demostren la riquesa del país. Carles Puigdemont ha volgut deixar patent “el compromís de l’Ajuntament amb el projecte i també el compromís amb la llengua catalana”. A l'acte també hi ha assistit el director dels Serveis Territorials de Cultura, Antoni Baulida.
 
El Quiosc.cat es podrà visitar des d’avui dijous fins el proper diumenge 11 de novembre. Aquest dia, a les 12 del migdia, hi ha haurà un espectacle per a infants a càrrec d’Oriol Bargalló.

1  

Fitxers adjunts

Una imatge de la inauguració de Quiosc.cat

Una imatge de la inauguració de Quiosc.cat
JPG | 1092