Bombers

Portada calendari

Els Bombers de la Generalitat i l'Obra Social Sant Joan de Déu editen el calendari solidari 2013 "Bombers amb Causa"

query_builder   8 novembre 2012 19:01

event_note Nota de premsa

Els Bombers de la Generalitat i l'Obra Social Sant Joan de Déu editen el calendari solidari 2013 "Bombers amb Causa"

 
Portada calendari
 
  • El calendari, que ha estat presentat avui a la seu de l’Hospital Sant Joan de Déu a Esplugues de Llobregat, es posa a la venda el proper cap de setmana a botigues d’Abacus Cooperativa, així com a diversos parcs de Bombers
  • A l’acte de presentació hi han assistit Xavier Gibert, secretari general d’Interior; Oriol Bota, director de l’Obra Social Sant Joan de Déu; Jordi Gassió, director general de Prevenció, Extinció d’Incendis i Salvaments, així com altres comandaments i representants del Cos de Bombers i familiars i nens que han participat en les sessions fotogràfiques del calendari.
  • Els fons que s’obtinguin de la venda del calendari es destinaran, un cop més, per becar un estudi d’investigació i recerca en el camp de les malalties pediàtriques
  • Les fotos del calendari Bombers amb Causa han estat realitzades als parcs de Ripoll, l’Hospitalet de Llobregat, Terrassa, Balaguer, Reus, i a les instal·lacions de l’Hospital Sant Joan de Déu
  • A més, ja està en marxa el web www.bombersambcausa.org
 
Avui s’ha presentat a les instal·lacions de l’Hospital Sant Joan de Déu el calendari solidari 2013 de l’Hospital Sant Joan de Déu, Bombers amb Causa.
 
A l’acte han assistit Xavier Gibert, secretari general d’Interior; Jordi Gassió, director general de Prevenció, Extinció d’Incendis i Salvaments; Anna Martin, subdirectora general Operativa dels Bombers de la Generalitat, entre d’altres comandaments del Cos de Bombers i els tres bombers responsables del projecte del calendari Bombers amb Causa, Arnau Fabregat, Òscar Sánchez i David Colomé. En representació de Sant Joan de Déu han assistit Oriol Bota, director de l’Obra Social Sant Joan de Déu; Jaume Pérez, responsable de recerca de l’Hospital Sant Joan de Déu; la investigadora Isabel Iglesias, que actualment ja realitza el seu projecte de recerca gràcies a la beca Bombers amb causa 2012 i Marta Dalmases, responsable de màrqueting d’Abacus cooperativa, entitat que enguany col·labora en la venda del calendari.
 
 
El calendari solidari Bombers amb Causa
 
Els Bombers de la Generalitat i l’Obra Social Sant Joan de Déu col·laboren per segon any consecutiu en aquest projecte solidari. Concretament, els bombers Arnau Fabregat, Òscar Sánchez i David Colomé, han estat els impulsors del projecte del calendari Bombers amb Causa, en col·laboració amb el personal de l’Obra Social Sant Joan de Déu. Igual que l’any passat, els fons obtinguts amb la venda dels calendaris, es destinaran a becar un equip de recerca i investigació en malalties pedriàtriques a través de l’Obra Social Sant Joan de Déu.
 
En aquest sentit, la investigadora Isabel Iglesias, adjunta al servei de neonatologia, i que avui ha participat en l’acte de presentació, va ser qui va rebre l’ajut en la primera edició de la beca Bombers amb Causa. Gràcies a la dotació de la beca, està realitzant el seu treball d’investigació, ja es troba realitzant l’estudi de la influència del suport nutricional postnatal en el metiloma del prematur extrem.
 
Els jocs infantils han estat el fil argumental del calendari solidari 2013 Bombers amb Causa. Per aquest motiu, a les pàgines finals s’ofereixen alguns jocs per a la mainada a l’espai “Juguem amb els Bombers”, obra de Cristina Losantos, i a la pàgina de cada mes, Abacus cooperativa dóna consells sobre l’àmbit dels jocs infantils.
 
En aquesta edició, el calendari solidari per a l’any 2013 ha comptat amb la participació de nens i nenes de l’Hospital Sant Joan de Déu, així com efectius i familiars dels Bombers de la Generalitat. Les sessions de fotos s’han fet en diversos parcs de Bombers, concretament als parcs de Bombers de l’Hospitalet de Llobregat, Balaguer, Reus, Ripoll i Terrassa. En les sessions de fotos també van participar efectius del Grup Caní de Recerca dels Bombers de la Generalitat.
 
Les fotografies han estat realitzades, al llarg d’aquests darrers mesos, pels fotògrafs de premsa: Danny Caminal, Joan Castro, Ricard Cugat, Ramon Gabriel, Elisenda Pons i Joan Revillas. Tots ells, hi han col·laborat de forma altruïsta.
 
A l’igual que l’any passat, la iniciativa no ha suposat cap tipus de despesa i que totes les persones que hi han pres part ho han fet de manera desinteressada, incloent-hi els fotògrafs, la il·lustradora, els dissenyadors del calendari, el personal sanitari i els mateixos Bombers.
 
Novetats del calendari solidari Bombers amb causa
 
La cooperativa de material escolar Abacus cooperativa col·labora en l’edició d’enguany del calendari, la qual cosa suposa un augment important en els punts de venda del calendari. També participa en els consells sobre jocs per a la mainada que s’incorporen al calendari, una àrea en la qual són experts.
 
Una altra de les novetats del projecte solidari és la posada en marxa de la pàgina web www.bombersambcausa.org, on es penjaran notícies, fotografies de les sessions de fotos que s’han fet als parcs de Bombers, punts de venda del calendari, i es podran consultar altres aspectes relatius al calendari solidari. També es buscarà la interacció, tot penjant les fotografies que les famílies, nens i altres persones que tinguin el calendari, vulguin enviar.
 
 
Esplugues de Llobregat, 8 de novembre de 2012
17.30 hores
 
 

4  

Imatges

Coberta calendari 2013

Coberta calendari 2013 5414

Mes Desembre 2013

Mes Desembre 2013 1506

Mes febrer 2013

Mes febrer 2013 1453

Mes maig 2013

Mes maig 2013 1374

1  

Fitxers adjunts

Mes Juny 2013

Mes Juny 2013
JPG | 1380