Empresa i Treball

TURISME

L'Agència Catalana de Turisme incentiva el consum entre el públic català de l'oferta turística de les comarques de l'interior per aquesta temporada de tardor-hivern

query_builder   10 novembre 2012 11:00

event_note Nota de premsa

TURISME

L'Agència Catalana de Turisme incentiva el consum entre el públic català de l'oferta turística de les comarques de l'interior per aquesta temporada de tardor-hivern


  • L’Agència Catalana de Turisme (ACT) ha creat el “Club Experience”, que a través del bloc http://magradacompartir.catalunya.com agrupa més de 200 ofertes turístiques de les comarques de l’interior de Catalunya amb descomptes d’un 20%, preus especials per a famílies o vals de dos per un.

  • Del 12 al 24 de novembre l’ACT muntarà un estand al centre comercial Illa Diagonal de Barcelona on els visitants podran descarregar-se mitjançant un codi QR les ofertes del “Club Experience”, adquirir forfaits per a la temporada d’esquí y participar en diverses activitats. 
 
L’Agència Catalana de Turisme, adscrita al Departament d’Empresa i Ocupació, ha dissenyat una macroacció promocional a Internet i a l’Illa Diagonal de Barcelona per incentivar el consum entre els catalans de l’oferta turística de les comarques de l’interior de Catalunya per aquesta temporada de tardor-hivern.
 
Marian Muro, directora general de Turisme, ha declarat que “tot i que hem tingut una bona temporada turística d’estiu, hem d’incentivar el consum del turisme interior entre el públic català per donar suport a les empreses de l’interior de Catalunya, que són un dels principals motors econòmics de les seves comarques”.
 
A Internet, l’ACT ha creat el “Club Experience”, al qual s’hi accedeix a través del bloc http://magradacompartir.catalunya.com. Fins el 15 de desembre, aquest club agruparà més de 200 ofertes de turisme rural i activitats d’interior (jornades gastronòmiques, escapades de cap de setmana, vols en globus, estades en balnearis, etc) amb tres tipus de descomptes: vals de dos per un, preus especials per a famílies o un 20% de descompte sobre el preu original. Els internautes que accedeixin al bloc podran triar la seva oferta, imprimir-la i tindran fins el mes de març per gaudir d’una experiència única a Catalunya.
 
Muro ha volgut destacar la bona predisposició de les empreses a l’hora de formar part del projecte “Club Experience”, una iniciativa que “vol ser una plataforma de promoció i comercialització per als productes de les empreses turístiques de l’interior de Catalunya”.
 
Per altra banda, del 12 al 24 de novembre l’ACT muntarà també un estand al centre comercial Illa Diagonal de Barcelona. Segons càlculs d’afluència de públic d’aquest centre comercial durant els quinze dies que duri aquest acció està previst que passin més de 650.000 persones per l’estand.
 
Durant la primera setmana -del 12 al 17 de novembre- les propostes que es presentin se centraran en el turisme d’interior i de muntanya, mentre que la segona setmana –del 19 al 24 de novembre- se centrarà en l’oferta catalana de turisme de neu.
 
Els visitants que s’arribin a l’estand de l’ACT podran descarregar-se mitjançant un codi QR les ofertes del “Club Experience”. A més, podran participar de totes les activitats d’animació organitzades per l’Agència, com tasts de vins, demostracions gastronòmiques, tallers i jocs infantils, etc.
 
A l’espai interactiu, el públic podrà triar entre 12 paisatges d’arreu de Catalunya i fer-se una fotografia davant d’aquest paisatge projectat en una pantalla de croma, de manera que semblarà que la persona es troba realment en aquell indret. Totes les fotografies que es facin es visualitzaran en una pantalla de plasma instal·lada a l’estand i també es publicaran al bloc http://magradacompartir.catalunya.com. Els participants podran endur-se la imatge impresa com a record, i també se’ls hi facilitarà un codi per poder cercar-la al bloc i compartir-la amb els seus amics a través de les xarxes socials.
 
Així mateix, durant la segona setmana els visitants de l’Illa Diagonal podran endur-se el nou catàleg de neu editat per l’ACT, adquirir de forma avançada forfaits per a la temporada d’esquí, i posar a prova les seves habilitats com a esquiadors gràcies a una màquina que els permetrà realitzar descensos virtuals, com si realment es trobessin esquiant.
El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia