Territori

Obre un nou punt de venda i recàrrega de targetes de transport ATM a l'Edifici de la Generalitat a Girona

query_builder   12 novembre 2012 12:21

event_note Nota de premsa

Obre un nou punt de venda i recàrrega de targetes de transport ATM a l'Edifici de la Generalitat a Girona

A partir del 19 de novembre, els usuaris del transport integrat de l’àrea de Girona podran adquirir targetes anònimes i recarregar els títols T-10, T-10/30, T-50/30 i T-MES també a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) de l’Edifici de la Generalitat a Girona.
Edifici de la Generalitat a Girona
El 19 de novembre obrirà al públic la venda i la recàrrega de targetes de transport integrat de l’ATM de l’àrea de Girona a l’OAC a l’Edifici de la Generalitat de Catalunya a Girona (pl. Pompeu Fabra, 1). Aquesta iniciativa, fruit de la col·laboració entre la Generalitat i l’ATM, té com a objectiu fomentar l’ús del transport públic entre la ciutadania i proporcionar un punt cèntric per a la compra i la recàrrega de títols de transport integrats.
 
Aquest nou servei incorporarà la venda i la recàrrega, mitjançant targeta bancària, dels títols integrats no personalitzats, els més utilitzats del sistema: les T-10, T-10/30, T-50/30 i T-MES. L’OAC de l’Edifici de la Generalitat de Girona té un horari d’atenció al públic de dilluns a divendres de 9 a 17h, i dissabtes de 9 a 14h.
 
 
A més d’aquest nou punt de venda i recàrrega a l’Edifici de la Generalitat a Girona, els usuaris disposen dels següents punts de venda i recàrrega ja existents:
 
  • Més de 95 punts de venda i recàrrega de què disposa l’ATM, en quioscos, estancs i llibreries de l’àmbit, en horari comercial;
  • El Centre d’Atenció al Client (CAC) de l’ATM a l’estació d’autobusos de Girona, obert de dilluns a divendres de 8 a 19,30h;
  • A més de les ampliacions de títols que es poden fer als busos de les companyies de transport integrades.
 
Finalment, cal indicar que la venda de targetes personalitzades, així com la recàrrega de títols subvencionats i la gestió d’incidències, es continuarà realitzant al Centre d’Atenció al Client (CAC) de l’ATM, situat en l’estació d’autobusos de Girona.
 
 

1  

Fitxers adjunts

Nota de premsa

Nota de premsa
PDF | 446