Territori

Territori i Sostenibilitat inicia obres de millora de la seguretat viària a la C-60 a la Roca del Vallès

query_builder   12 novembre 2012 16:41

event_note Nota de premsa

Territori i Sostenibilitat inicia obres de millora de la seguretat viària a la C-60 a la Roca del Vallès

El Departament de Territori i Sostenibilitat inicia avui treballs de millora de la seguretat viària en 2,6 quilòmetres de la C-60 i la B-40 al seu pas per la Roca del Vallès. En concret, s’instal·larà una separació entre els dos sentits de la circulació al llarg de 900 metres, es perllongarà una incorporació a la C-60 i es millorarà la senyalització i l’abalisament en tot el tram. Aquestes tasques, que comportaran afectacions a la circulació, conclouran abans de final d’any.
El Departament de Territori i Sostenibilitat inicia a partir d’avui treballs de millora de la seguretat viària de la C-60 i la B-40 al seu pas per la Roca del Vallès. Concretament, les tasques abastaran un tram de 2,6 quilòmetres i tenen com a objectiu contribuir a la reducció de l’accidentalitat en aquest àmbit.
 
El tram on s’actuarà registra un trànsit intens –uns 30.000 vehicles diaris de mitjana i inclou un enllaç amb l’AP-7 i un altre amb la C-1415c (la Roca del Vallès) i la BV-5105 (Santa Agnès de Malanyana), de manera que es produeixen molts moviments de trenat.
 
Aquesta actuació, que té un pressupost de 170.000 euros, comportarà les mesures de millora següents:
 
  • Instal·lació d’una separació entre els dos sentits: En un tram de 900 metres, s’instal·larà un element que reforçarà la separació entre els dos sentits de la circulació. Per fer-ho, caldrà fer més estrets els carrils existents.
 
  • Perllongament d’una incorporació a la C-60: En l’enllaç de la C-60 amb les carreteres C-1415c i BV-5105, es perllongarà la incorporació en sentit Granollers, per tal que els vehicles puguin accedir-hi amb més comoditat i seguretat
 
  • Senyalització i abalisament: Al llarg de tot el tram, es millorarà la senyalització vertical i horitzontal, així com l’abalisament (panells direccionals, ulls de gat, que faciliten la percepció del traçat de la carretera)
 
Restriccions de trànsit
 
L’execució d’alguns d’aquests treballs comportarà restriccions a la circulació, a partir dels criteris següents:
 
  • Les tasques que impliquin afectacions al trànsit es duran a terme entre les 10 i les 18h, de dilluns a dijous, i entre les 10 i les 14h, els divendres.
 
  • En horari diürn, es mantindrà operatiu un carril per sentit de la circulació com a mínim. 
 
  • Els treballs que requereixin donar pas alternatiu als vehicles es duran a terme en horari nocturn, entre les 21h i les 6h, de la nit de diumenge a dilluns a la nit de dijous a divendres.

2  

Fitxers adjunts

Nota de premsa

Nota de premsa
PDF | 247

Plànol actuació

Plànol actuació
JPG | 1511