Territori

El Departament de Territori i Sostenibilitat finalitza la millora de la travessera de la TV-3404 a Sant Jaume d'Enveja

query_builder   16 novembre 2012 14:34

event_note Nota de premsa

El Departament de Territori i Sostenibilitat finalitza la millora de la travessera de la TV-3404 a Sant Jaume d'Enveja

El Departament de Territori i Sostenibilitat (TES) ha finalitzat aquest migdia els treballs de millora de la travessera de la TV-3404 al seu pas per Sant Jaume d’Enveja (avinguda de l’Ebre). D’aquesta manera, completa les actuacions de millora que s’han dut a terme en aquest entorn i que també han suposat la formació d’una variant i una nova rotonda d’accés al municipi. Les obres de la travessera, amb un pressupost d’uns 315.000 euros, han permès reconfigurar el vial per tal de millorar la seva integració en l’entorn urbà pel qual discorre.
Millora de la travessera de Sant Jaume d'Enveja
El Departament de Territori i Sostenibilitat ha finalitzat avui els treballs d’adequació de la travessera de la TV-3404 al seu pas pel nucli de Sant Jaume d’Enveja (avinguda de l’Ebre) per tal de millorar la integració d’aquest vial en l’entorn urbà. Aquestes obres han comptat amb una inversió d’uns 315.000 euros i completen les actuacions de millora que el Departament de TES ha dut a terme en els últims mesos en aquest municipi i que també han suposat la formació d’una variant i una nova rotonda d’accés.
 
Les obres que ara han conclòs a la travessera han abastat una longitud de 315 metres i han consistit principalment en la reconfiguració del vial per tal de potenciar-ne el seu caràcter local. Així,  el vial ha quedat format per una vorera de 2,4 metres d’amplada, una franja d’aparcament de 2,3 metres, un carril unidireccional de 3 metres, carril-bici de 1,90 metres i vorera de 1,4 metres.
 
Paral·lelament, s’ha millorat la xarxa que facilita el drenatge, amb la construcció d’un nou col·lector i embornals. L’obra també ha inclòs la repavimentació del vial i s’ha complementat amb la senyalització corresponent.
 
Un cop concloses aquestes obres i atesa la nova funcionalitat que ha adquirit des de l’entrada en funcionament de la variant, el Departament de Territori i Sostenibilitat traspassarà la titularitat de la travessera a l’Ajuntament de Sant Jaume d’Enveja.
 
Variant de Sant Jaume d’Enveja
 
La reforma de la travessera de la TV-3404 completa l’actuació de millora de la mobilitat a l’entorn de Sant Jaume d’Enveja que ha dut a terme el Departament en els últims mesos. En aquest sentit, l’estiu passat va entrar en servei la variant que evita el pas per l’interior del municipi i millora l’accessibilitat al nou pont sobre l’Ebre entre Sant Jaume d’Enveja  i Deltebre. Aquesta obra, amb un pressupost total de més de 2,2 MEUR, també va incloure la construcció d’una nova rotonda d’accés al municipi.

1  

Imatges

Travessera Sant Jaume d'Enveja

Travessera Sant Jaume d'Enveja 336

1  

Fitxers adjunts

Nota de premsa

Nota de premsa
PDF | 212