Servei Català de Trànsit

Balanç de les incidències viàries més destacades del cap de setmana del 16 al 18 de novembre

Fins a les 20.00 hores d'aquest diumenge, s'han registrat 3 accidents mortals, amb 3 morts a les carreteres i autopistes catalanes

query_builder   18 novembre 2012 20:14

event_note Nota de premsa

Balanç de les incidències viàries més destacades del cap de setmana del 16 al 18 de novembre

Fins a les 20.00 hores d'aquest diumenge, s'han registrat 3 accidents mortals, amb 3 morts a les carreteres i autopistes catalanes

El Servei Català de Trànsit (SCT) informa que la xarxa viària interurbana catalana ha registrat 3 accidents mortals, amb 3 persones mortes, 3 ferides greus i 5 ferides lleus, des de les 15.00 h del divendres dia 16 fins a les 20.00 h d’avui diumenge 18 de novembre.
El primer accident mortal va tenir lloc ahir dissabte a les 06.35 h, a la C-58 a Sant Quirze del Vallès (Vallès Occidental). Es va produir una col.lisió amb cinc vehicles implicats i com a conseqüència del sinistre va morir la passatgera davantera d’un dels vehicles accidentats, que en baixar del cotxe on viatjava va ser envestida mortalment per un altre turisme. El segon accident es va localitzar a la N-240 a Les Borges Blanques (Les Garrigues), a les 16.32 h. Un xoc frontal amb tres turismes implicats va causar la mort del conductor d’un dels vehicles. A més, 1 persona va resultar ferida de gravetat i dues, amb ferides lleus. Aquesta tarda, cap a les 18.09 h,  ha tingut lloc el darrer accident mortal. Ha estat a la C-65 a Llagostera (Gironès). Una col.lisió frontal amb dos turismes i una motocicleta implicats ha provocat la mort del conductor del vehicle de dues rodes. També hi ha 1 ferit greu, el conductor d’un dels turismes involucrats.
.
Pel que fa a la mobilitat, aquest diumenge a la tarda, s’ha desenvolupat sense problemes destacables a la xarxa viària catalana. De fet, ha dominat la fluïdesa al conjunt de carreteres i autopistes de Catalunya.
 
Les incidències més destacades han estat:
           
-       C-53: Tallada a Tornabous per un accident amb 3 vehicles implicats.
-       C-65: Tallada a Llagostera a causa de l’accident mortal que ha tingut lloc en aquest punt.
-       C-17: 3 Km de retencions a Lliçà de Vall en sentit sud.
 
 Avui encara es mantenen dues vies tallades del Baix Ebre com a conseqüència de les pluges caigudes ahir en aquesta comarca:
           
-       TV-302: Tallada a Benifallet a causa de despreniments
-       TV-342: Tallada a Roquetes per un esvoranc a la calçada.
 
 
A més, durant el matí s’ha tallat l’enllaç de la C-35 amb l’AP-7 a Sant Celoni a causa d’una manifestació.
 
Pel que fa al dissabte, al llarg de la tarda hi va haver 8 vies amb restriccions de circulació  també pels efectes de la pluja, la majoria localitzades a les Terres de l’Ebre:
 
-       AP-7: Carril dret tallat a Mont-roig del Camp sentit Barcelona per bassal d’aigua.
-       TP-3311: Tallada en els dos sentits a la Sénia a causa de bassals d’aigua
-       TV-3421: Tallada a Roquetes per via inundada. Aquesta carretera encara roman restringida en aquest punt ja que s’ha reparar l’asfalt de la calçada, malmès per la pluja.
-       TP-342: Tallada a Roquetes per via inundada.
-       TP-3311: Tallada a Ulldecona per acumulació d’aigua a la calçada.
-       C-12: Tallada a Tortosa per calçada inundada.
-       N-340 i N-235: Tallades a l’Aldea per calçades inundades.
 
 
Pel que fa a les incidències del matí de dissabte, cal destacar que la N-145 va registrar fins a 9 km de retencions des de la Seu d’Urgell fins a Andorra i que la N-II va estar una estona tallada a l’altura de Caldes de Malavella  com a conseqüència d’una manifestació.
 
 Quant a divendres a la tarda, en general, la circulació va ser fluïda a la xarxa viària catalana, tot i que hi va haver alguns problemes a l’àrea metropolitana de Barcelona. A més, alguns accidents de trànsit van complicar la circulació en diverses vies:
 
-       T-202: Tallada a Nou de Gaià per un accident amb un autocar i un turisme implicats.
-       C-37: Tallada a Querol a causa d’un sinistre amb una motocicleta implicada. El conductor va resultar ferit greu.
-       C-14: Pas alternatiu a Solivella com a conseqüència d’un sinistre amb un turisme implicat.

1  

Fitxers adjunts

Nota en pdf

Nota en pdf
PDF | 65