Agència de l'Habitatge de Catalunya

S'obre el termini per accedir a 19 pisos amb protecció oficial a Badia del Vallès

query_builder   19 novembre 2012 13:34

event_note Nota de premsa

S'obre el termini per accedir a 19 pisos amb protecció oficial a Badia del Vallès

L’Agència de l’Habitatge de Catalunya ha obert avui la convocatòria per optar a 19 pisos d’arrendament amb opció de compra situats al municipi de Badia del Vallès (Vallès Occidental). El període per presentar sol·licituds finalitzarà el 21 de desembre.
Els habitatges amb protecció oficial de Badia que ofereix l’Agència es troben ubicats als carrers Mallorca i Porto, tenen una superfície d’entre 58 m2 i 76 m2, i de dues a tres habitacions. Hi ha dos pisos adaptats per a persones amb mobilitat reduïda. L’import del lloguer mensual varia de 278 euros a 355 euros.
 
Els pisos són d’arrendament amb opció de compra, cosa que implica que la persona adjudicatària signa un contracte de lloguer per 10 anys i dins d’aquest termini pot disposar d’una opció de compra. Si opta per adquirir el pis, durant els cinc primers anys de vigència del contracte, podrà donar com a entrada les quotes ja pagades. A partir del cinquè any, les condicions varien segons la quantitat de quotes abonades.
 
L’Agència de l’Habitatge de Catalunya ha organitzat unes jornades de portes obertes el proper dimecres 28 de novembre, de 15 h a 17 h, i el dissabte 1 de desembre, de 10 a 14 h, perquè les persones interessades puguin visitar els pisos. Les sol·licituds s’han de presentar, fins el 21 de desembre, a l’Ajuntament de Badia del Vallès (de dilluns a dijous, de 9 h a 19 h, i divendres, de 9 h a 15 h).
 
 

1  

Fitxers adjunts

NP PISOS BADIA DEL VALLÈS

NP PISOS BADIA DEL VALLÈS
PDF | 164