Empresa i Treball

El conseller d'Empresa i Ocupació, F. Xavier Mena, expressa la seva consternació i el seu condol pel traspàs de l'empresari gironí Jordi Comas i Matamala

query_builder   19 novembre 2012 15:36

event_note Nota de premsa

El conseller d'Empresa i Ocupació, F. Xavier Mena, expressa la seva consternació i el seu condol pel traspàs de l'empresari gironí Jordi Comas i Matamala

 

El conseller d’Empresa i Ocupació, F. Xavier Mena, i la directora general de Turisme, Marian Muro, han expressat avui la seva consternació i el seu condol pel traspàs de l’empresari gironí Jordi Comas i Matamala. Tant el conseller F. Xavier Mena com la directora general de Turisme lamenten profundament les tràgiques circumstàncies en què s’ha esdevingut i volen transmetre, tant a títol personal com en nom del Departament d’Empresa i Ocupació, el sentit condol i suport a la família de l’empresari gironí i fer un reconeixement pòstum a la seva trajectòria professional i empresarial, desenvolupada especialment en l’àmbit del turisme, “el seu lideratge, el treball incansable i l'impuls il•lusionant que al llarg de tota la seva trajectòria vital ha ofert a la seva terra i a la seva gent, encapçalant en primera persona multitud de projectes que han estat cabdals per al desenvolupament turístic i empresarial de les comarques gironines i de Catalunya”.
 
Jordi Comas Matamala va formar part de la primera promoció d’Empresarials a Girona. La seva trajectòria com a empresari del sector de la restauració comença el 1963 amb l’obertura del Restaurant Aradi, i el 1964 del Restaurant la Riera, ambdós a Platja d’Aro. A més del món de la restauració, Jordi Comas va apostar també pel sector hoteler, obrint entre el 1979 i el 1987, els establiments Hotel Costa Brava i l’Hotel Aromar a Platja d’Aro i el S’Agaró Hotel a S’Agaró.
 
La seva trajectòria empresarial s’associa també en la participació activa en l’àmbit de la representació empresarial en institucions rellevants de les comarques gironines. Actualment, era el president de la Federació d’Organitzacions Empresarials de Girona (FOEG); vicepresident de Foment del Treball; vicepresident de la Cambra de Comerç de Sant Feliu de Guíxols; vicepresident de la Federació d’Hostaleria de Girona; vicepresident de la Unió d’Empresaris d’Hostaleria de la Costa Brava Center; membre de la junta directiva de la CEOE (des de 2009) i també del ‘Consejo de Turismo’ de la patronal espanyola.  D’altra banda, se li havia atorgat la Medalla al mèrit turístic de la Generalitat de Catalunya i era membre d’honor de l’Skal Club Internacional.
 
El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia