Delegació a Barcelona

El delegat visita Aiguafreda i Vallgorguina

query_builder   15 novembre 2012 17:45

event_note Nota de premsa

El delegat visita Aiguafreda i Vallgorguina

Salvador Jorba ha fet una visita institucional el 14 de novembre als ajuntaments d’Aiguafreda i de Vallgorguina (Vallès Oriental) i ha mantingut sengles reunions de treball amb els respectius alcaldes, Joan Vila, i Joan Mora.
 
 
El consistori d’Aiguafreda té un seguit de projectes que vol desenvolupar mitjançant els ajuts del Pla Únic d’Obres i Serveis que pròximament aprovarà el Govern de la Generalitat i que inclourà per primera vegada les despeses corrents de reparacions i conservació.
 
Entre d’altres, l’Ajuntament vol rehabilitar rehabilitar el camp d’esports i Can Bellit,  un edifici del segle  XVIII que és actualment la seu de diverses associacions d'Aiguafreda i que també allotja l'Aula Municipal de Música, per tal de convertir-lo en hotel d’entitats.
 
D’altra banda estan fent una nova escola i la vella la volen recuperar per reubicar la biblioteca i obrir un centre de dia. A més, volen adquirir l’antiga fàbrica Llaudet, avui propietat de l’Incasòl, per formar part d’un pla de reactivació del turisme de cap de setmana i ubicar-hi el museu del tractor, arran de la cessió de cent vehicles tractors per part d’un industrial.
 
L’Ajuntament de Vallgorguina té previst altres projectes comptant amb el finançament del Feder, el PUOSC i la Diputació, com ara la construcció d’una Oficina d’Informació; la reforma de l’iglú del Casal del Poble com a sala d’exposicions del Montnegre corredor, i la rehabilitació d’una casa en propietat del consistori com a museu del bosc i la pagesia.