Interior

Felip Puig inaugura la Prefectura Central de la Policia Local de Sant Andreu de Llavaneres

query_builder   30 novembre 2012 14:26

event_note Nota de premsa

Felip Puig inaugura la Prefectura Central de la Policia Local de Sant Andreu de Llavaneres

Interior
El conseller d’Interior en funcions, Felip Puig, ha inaugurat aquest matí la Prefectura Central de la Policia Local de Sant Andreu de Llavaneres, acompanyat de l'alcalde de la localitat, Bernat Graupere.
 
L'equipament, de nova construcció i que també inclou les noves dependències per a la brigada municipal, està situat al polígon industrial de Llavaneres, al carrer de la Indústria, número 4.
 
Posteriorment, ha tingut lloc una visita guiada per les noves instal·lacions i Puig ha signat el llibre d’honor de l’Ajuntament.
 
A l'acte també hi han assistit el delegat del Govern de la Generalitat a Barcelona, Salvador Jorba, el director general d’Administració de Seguretat, Andreu Joan Martinez, el primer tinent d'alcalde, Carlos Bartomeu,  la regidora d'Urbanisme i Obres Públiques, Sandra Carreras,  el subdirector general de Coordinació de la Policia de Catalunya, Joan Carles de la Monja, l’inspector en cap de la Policia Local, Lluís Silva, el comissari, cap de la Regió Policial Metropolitana Nord, Joan Figuera,  i membres d’altres cossos de seguretat de la comarca entre d'altres autoritats.